کاهش ۵۰ درصدی قند خون بالا با مصرف پیاز
پیاز قند خون بالا را تا ۵۰ درصد کاهش میدهد.
به گزارش مملکت آنلاین، به گفته دانشمندان، گیاهی متداول سطح قند خون را تا ۵۰ درصد کاهش میدهدــ و در درمان بیماران مبتلا به دیابت «احتمالا میتواند کاربرد داشته باشد».
لوزالمعده افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ قادر به تولید انسولین کافی برای تنظیم قند خون نیست، یعنی قند خونشان ممکن است تا سطح خطرناکی بالا برود.
اما یافتههایی که روز پنجشنبه (۲۵ اوت) در نودوهفتمین نشست سالانه «انجمن غدد درونریز» در سندیهگو ارائه شد، نشان داد پیاز در صورتی که همراه داروی ضد دیابت متفورمین مصرف شود، قند خون بالا و میزان کلی کلسترول را «بهشدت» کاهش میدهد.
نویسنده اصلی این پژوهش، آنتونی اوجیه، از دانشگاه ایالتی دلتا در آبراکا در نیجریه گفت: «پیاز ارزان و در دسترس است و بهصورت مکمل غذایی مصرف میشود. این گیاه خاصیتی دارد که میتوان از آن برای درمان بیماران مبتلا به دیابت استفاده کرد.»
انتهای پیام/