ابتلای یک خانواده به کرم مغزی بخاطر خوردن کباب گوشت نیمپز خرس
کباب نیمپز گوشت خرس گریزلی، باعث ابتلا به کرم مغزی شد.
به گزارش مملکت آنلاین، شش نفر از اعضای یک خانواده هشت نفره که کباب گوشت خرس گریزلی خورده بودند، به انگل «تریچینلوز» معروف به «کرم مغزی» دچار شدند.
دو نفر از این مبتلایان که در بازه سنی ۱۲ تا ۶۲ سال بودند، تنها سبزیجاتی که کنار کباب بود را خوردند اما آنها نیز از کرم مغزی مصون نماندند.
به گزارش مرکز کنترل بیماریهای ایالات متحده، این نوع انگل به ندرت در ایالات متحده در انسانها دیده شده است اما وقتی یک عضو ۲۹ ساله این خانواده در ژوئیه سال ۲۰۲۲ با درد شدید ماهیچهای و تورم اطراف چشم به بیمارستان مینهسوتا مراجعه کرد، مشخص شد که او به این انگل دچار شده است.
این مرد جوان در بازه ۱۷ روز دو بار در بیمارستان بستری شده بود و به پزشکان بیمارستان درباره تعطیلات خانوادگی در ایالت داکوتای جنوبی خبر داد.
خرسی که این افراد کباب کردند را یکی دیگر از اعضای خانواده در کانادا شکار کرده بود و چون گوشتش را به مدت ۴۵ روز در فریزر خانگی نگهداشته بود، فکر میکرد که خوردن آن خطری نخواهد داشت.
به گفته مرکز کنترل بیماریها، اگر این گوشت در دمایی بالاتر از ۸۰ درجه سانتیگراد پخته میشد، این انگل از بین میرفت.
انتهای پیام/