آنگولا بزرگترین تولیدکننده قهوه جهان میشود
آنگولا در مسیر تبدیل شدن به بزرگترین تولیدکننده قهوه جهان قرار دارد.
به گزارش مملکت آنلاین، آنگولا می خواهد جایگاه خود را بعنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگاه قهوه در جهان بازیابد. در دهه ۷۰، این طلای سیاه آنگولا تولیدی حدود ۱.۴ میلیون تن در سال داشت. در این برنامه می ببینیم که چگونه دو شرکت آنگولایی در حال گسترش تولیدات خود در بازار جهانی هستند.
قهوه آنگلا مدتهاست که مورد علاقه طرفداران قهوه در سراسر جهان است و این قهوه اکنون در راه بازگشت است واین کشور قصد دارد جایگاه خود را بعنوان یکی از صادرکنندگان برتر قهوه جهان بازیابد.
آنها در مناطق تاریخی تولید قهوه در آنگولا کارشان را گسترش می دهند. محققان می گویند شرکت «قهوه کازنگو» یکی از یکی از پویاترین تولیدکنندگان در منطقه کشاورزی شرق پایتخت است.
کامیلا پائولا، مدیر بازرگانی شرکت قهوه کازنگو می گوید: «قهوه کیکولونگو در زمان استعمار چیزی بود که اقتصاد را می چرخاند. شهر بر اساس اقتصاد قهوه ساخته شده است. ما بیشتر به ایالات متحده صادر می کنیم اما همچنین وب سایت مان را داریم که بواسطه آن فروش بین المللی داریم.»
کامیلا از شرکت بزرگ قهوه برزیل می آید. در اوایل قرن نوزدهم یک برزیلی بود که کشت قهوه را در اینجا آغاز کرد. در دهه ۷۰، تولید سالانه به یک چهارم میلیون تن رسید. با توقف جنگ داخلی، و صلح ۲۰ ساله اخیر، آنگولا در حال بازگشت است.
کامیلا پائولا می افزاید: «ما حدود ۵۰۰ تولید کننده قهوه به طور رسمی داریم که مواد اولیه را برای ما فراهم می کنند.»
حدود ۲۵ هزار مزارع کوچکتر حدود نیمی از محصول قهوه کشور را تولید می کنند و حدود ۵۰۰ مزرعه تجاری بزرگ نیم دیگر را تولید می کنند.
کامیلا می گوید که قهوه کازنگو با پرورش دهندگان برای افزایش بهرهوری و بهبود زندگی کشاورزان همکاری می کند.
کامیلا پائولا می افزاید: «برای مثال ما پروژه ای داریم یک مرکز آموزش عالی در آنگولاست و آنجا ما به کشاورزان قهوه کمک می کنیم تا تعاونی های خود را رسمی کنند.»
تولید کنندگان همچنین از برنامه اتحادیه اروپا و سازمان ملل که بخشی از تلاش برای توسعه بخش خصوصی و تنوع بخشی به اقتصاد عمدتا نفتی آنگولاست، کمک می گیرند. کشاورزی با حدودا ۱۳ درصد از تولید ناخالص داخلی کشور، بخشی کلیدی است.
فازندا وسولا یکی از آن مزارع تجاری بزرگ است.
گیرم دینیز، مدیر عامل مزرعه فازندا وسولا می گوید: «پروژه وسولا هزار هکتار است که تخصصا بر قهوه تمرکز دارد. در هر ۱۰۰ هکتار یک نوع قهوه عربیکا کاشت می شود و ۸۰ درصد قهوه ها صادر می شوند.»
انیو میراندا، از شرکای شرکت فازندا وسولا می گوید: «ما صورت حساب مان را هر سال دو برابر می کنیم. این بدان معناست که امسال آغاز آینده ای روشن است. می توان شرط بست چون قهوه آینده است. قهوه گذشته آنگولا بوده و آینده اش هم خواهد بود.»
چرا آنگولا مرکز کشت قهوه است؟ ترکیبی از عوامل باعث شده است که آنگولا در منطقه مناسب آب و هوایی برای پرورش قهوه قرار گیرد.
گیرم دینیز می افزاید: «ازنظر کیفیت، نخستین نیاز، ارتفاع است. ما در ارتفاع ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ متری هستیم که برای کیفیت قهوه عالی است.»
در مقایسه با دیگر نقاط جهان، آنگولا از جغرافیا و منابع طبیعی که برای پرورش قهوه کلیدی هستند، سود می برد.
به گفته دینیز: «ما توپوگرافی ایی داریم که مکانیزاسیون را تسهیل می کند. مقدار زیادی آب داریم که آبیاری را تسهیل می کند و بهره وری را افزایش می دهد.»
تحلیلگران از جمله گروه تحقیقات کشاورزی «سیراد» مستقر در فرانسه پتانسیل بالایی در آنگولا می بینند. تحقیقات آنها با حمایت اتحادیه اروپا شامل متخصصانی از آنگولا، آرژانتین، پرتغال و فرانسه است.
سسیل بیسو، محقق کشاورزی از مرکز فرانسوی سیراد: «یک انگیزه جدی از سوی دولتها، دولتهای محلی و همچنین از سوی نهادهای بین المللی مانند اتحادیه اروپا وجود دارد که بخش قهوه را احیا کنند البته با کمک برخی بازیگران محلی که بسیار پویا هستند و در تلاش برای نوآوری و بازگرداندن بخش قهوه به شکوه قبلی خود در آنگولا هستند.»
با فنآوری های جدید کشاورزی و طعمی که بازار جهانی را تسخیر کرده است، قهوه آنگولا بازگشته است.
انتهای پیام/