پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام در تبریز برگزار می‌شود

مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز از برگزاری پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام در تبریز خبر داد.

پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام در تبریز برگزار می‌شود

به گزارش مملکت آنلاین، امیر نصیر بیگی، روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهارکرد: آذربایجان شرقی را موطن اصلی و جایگاه موسیقی موغام عنوان و ابراز امیدواری کرد: پنجمین دوره از جشنواره موسیقی موغام به عنوان جشنواره‌ای تاثیرگذار و برخاسته از دل مردم و برای مردم،ظرفیت‌ساز  بوده و در شناسایی استعدادهای موسیقی موثر واقع شود.

وی برگزاری جشنواره موسیقی موغام را در محک زدن استعدادها و خروجی‌های آموزشگاه‌های موسیقی و کمک به شناسایی چهره‌ها در این زمینه موثر دانست و افزود: از استعدادهای شناسایی شده جشنواره دوره اول در طول سال و برنامه‌های مختلف و مهم مانند هفته فرهنگی تبریز در تهران، شب موسیقی تبریز در خانه هنرمندان ایران و ۳۳۰ عنوان برنامه فرهنگی نوروزی بهره‌مند شدیم.

وی با اشاره به برخی بخش‌های ویژه پنجمین جشنواره موسیقی موغام، برنامه‌ریزی برای حضور بیش از پیش مردم در این برنامه در شب موسیقی موغام را از آن جمله عنوان کرده و با اشاره به افزایش تعداد آثار ارسالی و شرکت کنندگان در بخش سازهای تخصصی، نوازندگی و خوانندگی و شرکت کنندگان رده سنی الف، افزود: پنجمین دوره از جشنواره از روز شنبه بیست و سوم فروردین ماه آغاز شده و تا آخر همان هفته در پردیس هنر و رسانه و همایش‌های بین‌المللی برگزار می‌شود.

مدیرعامل سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز با بیان اینکه جشنواره موسیقی موغام با توجه به افزایش تعداد شرکت کنندگان توانسته است تاثیر خود را نشان دهد، خاطرنشان کرد: برگزاری جشنواره‌های این چنینی شاید منجر به تمرکز بر جشنواره‌های داخلی و کمتر فکر کردن به جشنواره‌های خارجی و ایجاد موج مثبت در بین فعالان این عرصه شود.

غلامرضا میرزازاده، دبیر اجرایی جشنواره موسیقی موغام نیز در ادامه از ارسال ۳۵۲ اثر از هشت استان و ۲۸ شهر مختلف کشور به دبیرخانه جشنواره خبر داد و گفت: ۱۳۹ اثر از این تعداد به مرحله نهایی اجراهای زنده راه یافتند.

وی ادامه داد: شرکت کنندگان از استان‌های مختلف کشور از جمله آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، تهران، البرز، خراسان شمالی، همدان و ... در دو رده سنی الف شامل ۹ تا ۱۷ سال و رده سنی ب ۱۸ الی ۴۵ سال، آثار خود را به دبیرخانه ارسال کرده اند.

وی، افزایش آماری تعداد آثار دریافتی و اذعان مدیران آموزشگاه‌های موسیقی را نشانگر تاثیرگذاری این جشنواره دانست و نسبت به ایجاد دبیرخانه دائمی این جشنواره ابراز امیدواری کرد.

میرزازاده با بیان اینکه منتخبان دوره‌های قبل را رها نمی‌کنیم، خاطرنشان کرد: از ظرفیت منتخبان دوره های گذشته در اجرای برنامه‌های جمعی و مختلف با همکاری صدا و سیما و اداره کل  فرهنگ و ارشاد اسلامی استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر