بهبود عملکرد مغز با مصرف گردو در صبحانه
مصرف گردو در وعده صبحانه عملکرد مغز را بهبود میبخشد.
به گزارش مملکت آنلاین، رژیم غذایی یکی از مهم ترین عوامل سبک زندگی است که میتواند به شدت بر عملکرد شناختی تأثیر بگذارد. بنابراین، یک رژیم غذایی متعادل و غنی از مواد مغذی، میتواند عملکرد شناختی را در طول زندگی بهبود بخشد. یک دسته از مواد غذایی که با سلامت شناختی مفید مرتبط است، خانواده آجیل است.
یک مطالعهجدید نشان داده است که مصرف گردو در وعده صبحانه میتواند عملکرد مغز را در طول روز بهبود بخشد.
محققان دانشگاه ردینگ در بریتانیا دریافتند که مصرف ۵۰ گرم گردو (تقریباً یک مشت پر) همراه با غلات و ماست باعث افزایش سرعت واکنش مغز در طول روز و بهبود عملکرد حافظه میشود.
به گفته محققان، مصرف گردو همچنین منجر به بهبود سطح گلوکز و اسیدهای چرب می شود، عواملی که میتوانند بر عملکرد مغز تأثیر بگذارند.
انتهای پیام/