دلبر نارنجی!
کدو حلوایی خواص کم نظیری دارد.
به گزارش مملکت آنلاین، اولین بادهای سردی که شروع به وزیدن میکنند، سر و کله کدوهای معروف به حلوایی (بس که پخته آن نرم و لذیذ همچون حلوا است) نیز در گوشه و کنار شهر پیدا میشود.
شاید باور نکنید که کدو حلوایی عصاره انواع آنتی اکسیدان است، همان ماده عزیزی که در جای جای بدن ما با تولد سلول های بدخیم مبارزه میکند.
کدو حلوایی، حاوی چند نوع از این آنتیاکسیدانها است و بسیار ارزشمند در حفظ شادابی و طراوت پوست!
فیبر فراوانی دارد، بدون چربی با قند کم به حدی که هر ۱۰۰ گرم آن تنها ۲۰ کالری دارد؛ پس در رژیمهای لاغری معجزه تامین ریز مغذی، سیر کردن فرد و البته کم بودن کالری محسوب میشود.
سرشار از ویتامین B و c، کلسیم، آهن، منیزیم و فسفر است، با طبیعتی اندک سرد که با پخته شدن از سردیاش کاسته شده و ملین خوبی خواهد شد.
پختهاش، ماسک بینظیری است که پوست شما را درخشان میکند و تخمههایش، سرشار از امگا۳ میباشد. در شروع فصل سرما از خوردن کدو حلوایی غافل نباشید!
انتهای پیام/