سالاد چربی سوز و لاغرکننده
طرز تهیه سالاد چربی سوز و لاغرکننده را بخوانید.
به گزارش مملکت آنلاین، این سالاد، به بیشتر بیمارانی از چاقی، نفخ، سنگینی معده، کبد چرب، چربی خون بالا، آکنههای سرد و … رنج می برند، توصیه می شود و تاکید می شود از مصرف ماست و خیار، سالاد شیرازی و سالادهای مجلسی خودداری کنند؛ زیرا، همه ی آنها اگرچه کالری کمتری دارند، اما فرآیند گوارش را - از معده تا بافتهای محیطی - در چنین بیمارانی بدتر میکند.
در فرمولاسیون این سالاد، هم به عملکردهای اجزای آن در طب سنتی و هم به اکشنهای آن در فیتوتراپی توجه شده است. این سالاد، نه تنها برای بیماران فوق زیان ندارد، بلکه برای برای کاهش وزن، کاهش قند و چربی، بهبود کبد چرب و پاکسازی کلیهها و روده نیز، بسیار سودمند است.
فواید سالاد لاغرکننده:
خوردن این سالاد در فروردین و اردیبهشت و فصل بهار، برای پاکسازی عمومی بدن بسیار مفید است و در کسانی که با وجود چاقی، چربی خون بالا و کبد چرب، بسیار پراشتها هستند یا ولع خوردن دارند، جایگزین بسیار خوبی برای یک وعده ی غذا یا میان وعدههای غذایی است.
مواد و اجزای تشکیل دهنده سالاد لاغرکننده عبارت است از:
- هویج آبدار، پوست نگرفته و نرم رنده شده: ۱ تا ۲ عدد متوسط (اگر نگران سمپاشی هستید، پوست آن را بگیرید)
- کرفس خرد شده: نصف ساقه
- پیاز شیرین خرد شده: یک عدد متوسط
- جعفری (برگ و ساقههای نازک): یک نعلبکی کوچک
- شوید (برگ و ساقههای نازک): یک نعلبکی کوچک
- گشنیز (برگ و ساقههای نازک): یک نعلبکی کوچک
- مرزه جعفری (برگ و ساقههای نازک): یک نعلبکی کوچک
- روغن زیتون فرابکر: دو قاشق غذاخوری
- پودر گل محمدی: یک قاشق مرباخوری پر
- سیاه دانه (نیمکوب شده): یک قاشق چایخوری
- پودر آویشن: یک قاشق مرباخوری
- پودر کامل لیموعمانی (با پوست و دانه) یک قاشق مرباخوری
- زرشک: یک قاشق غذاخوری
نکات مهم:
- وزن این سالاد، با همه مخلفات ذکر شده، حدود ۲۰۰ گرم خواهد بود.
- بهتر است، این سالاد به عنوان یک وعده ی غذایی یا میان وعده غذایی، مصرف شود.
- برای آن که سالاد سیرکننده تر شود، میتوان کمی مویز هم به آن افزود.
- کسانی که یبوست دارند، میتوانند مقدار بیشتری روغن زیتون و پودر گل محمدی در آن بریزند.
- توصیه می شود، سیاه دانه را همان لحظه نیمکوب و در لحظه ی آخر به سالاد اضافه کنید که در معرض هوا، اکسید نشود.
آیا همه اجزای این سالاد ضروری است؟
گاهی میتوانید در این سالاد لاغرکننده، از کرفس صرفنظر کنید، به شرطی که جعفری و هویج را نگه دارید.
برخی، اذعان نموده اند این سالاد، قدری خشک است. پیشنهاد این است که هویج را چند ساعت در آب بخیسانید و سپس، رنده کنید یا فقط کمی خیار رنده شده هم به این سالاد بیفزایید، به شرطی که پودر آویشن شیرازی را فراموش نکنید.
انتهای پیام/