شما، زردچوبه مصرف نکنید
این ۹ گروه نباید زردچوبه مصرف کنند!
به گزارش مملکت آنلاین، مزاج زردچوبه، گرم و خشک است.
بیشتر فوایدی که در خصوص زردچوبه گفته می شود، به دلیل ترکیب پلی فنلی به نام کورکومین است. امروزه، خواص ضد التهابی، ضد توموری و آنتی اکسیدانی زردچوبه، شناسایی شده است. وجود مقدار کمی فلفل سیاه در کنار زردچوبه، جذب کورکومین در بدن را افزایش میدهد. کورکومین، در چربی حل میشود و می تواند همراه با غذاهای چرب مصرف شود. همچنین، کورکومین اثرات قابل توجهی در کاهش میزان قند خون در افراد دیابتی و کاهش چربی در افراد دارای چربی خون بالا دارد و می تواند در کاهش BMI ، وزن بدن، دور شکم و لپتین، مفید باشد.
فواید مصرف خوراکی زردچوبه:
- درمان التهاب مزمن
- درمان التهاب مفصلی
- پیشگیری از پوکی استخوان
- کمک به درمان افسردگی
- بهبود عملکرد مغز
- بهبود بزرگی خوش خیم پروستات
- جلوگیری از سرطان
برخی فواید زردچوبه موضعی:
- بند آورنده ی خونریزی جراحات سطحی
- کاهش درد و ورم ضرب دیدگیهای سطح بدن
- شفاف شدن پوست (ماسک زردچوبه، عسل و ماست یونانی)
ممنوعیت مصرف زردچوبه:
- افرادی که به زردچوبه حساسیت دارند
- افرادی که کاندید عمل جراحی داخلی هستند
- بیماران مبتلا به ضعف قلب
- مبتلایان به بیماری هراس یا ترس بیش از حد
- بیماران با سابقه ی سنگ کیسه صفرا
- مبتلایان به رفلاکس اسید التهاب و زخم انتهای مری
- افرادی که خون رقیقی دارند یا از داروهای ضد انعقاد خون استفاده می کنند
- مبتلایان به بیماری سلیاک، به علت احتمال آمیختگی با آرد گندم
- مردانی که تعداد اسپرم کم دارند
انتهای پیام/
نویسنده:
دکتر مجید سلطانپور متخصص طب سنتی ایرانی