زردچوبه و خواص بی نظیرش
زردچوبه ماده ای با خواص باورنکردنی است.
به گزارش مملکت آنلاین، زردچوبه، دارای مزاج گرم و خشک است و آلودگیها را میزداید.
اصطلاحا میگویند، جالی است و در مواد آرایشی بهداشتی هم قابل استفاده است. برای رفع لکههای تیره پوستی نیز، استفاده می شود (البته باید با تجویز پزشک صورت گیرد).
در قدیم، از زردچوبه برای خشک کردن زخمها استفاده می کردند و امروزه هم استفاده میشود. هم چنین، زردچوبه برای بند آوردن خونریزی در جایی که زالو گذاشته شده است، بسیار مفید است. برای برخی از اسهالهای خونی نیز موجب بند آمدن خون میشود.
این ماده، برای باز کردن انسدادهای کبد مفید است؛ به همین دایل، برای درمان بعضی زردیها و استسقا نیز، بسیار مفید است. تقویت معده و بادشکن بودن نیز، از دیگر خواص این ماده است.
برای رفع دملها (موضعی) مفید است و قاعدگی را نیز تنظیم میکند. برای قلب، اندکی مضر است که مصلح آن، آبلیمو یا آب نارنج است؛ به دلیل اینکه حرارت قلب زیاد است، برخی افراد، ممکن است به خوردن زردچوبه حساس باشند. زردچوبه، گردش خون در داخل بدن و داخل عروق را بهبود میبخشد و از تشکیل لختههایی که در داخل بدن ایجاد میشود، جلوگیری میکند.
کسانی که خون آن ها غلیظ است، میتوانند از این ماده استفاده کنند؛ البته، کسانی که از داروهای ضدانعقاد خون استفاده میکنند، بهتر است در مصرف زردچوبه اعتدال را رعایت کنند. بهبود گردش خون می تواند باعث خونرسانی بهتر بافت های حساس مثل شبکیه شده و تیزبینی و بهبود بینایی به ارمغان آورد. کسانی که می خواهند برای بارداری آمادگی پیدا کنند، می توانند زردچوبه بخورند.
زردچوبه، برای بیماران روماتیسمی نیز مفید است. این بیمارن، میتوانند با ترکیب زردچوبه و آب، خمیری ایجاد کنند و دور مفصل برای مدتی قرار دهند که البته، بهتر است این کار را شب یا صبح زود انجام دهند که سرما زیاد است. صبح ها بدن این افراد خشکتر است. این خمیر، به عنوان مسکن درد دندان هم، قابل استفاده است.
انتهای پیام/