تخم مرغ هایی که از سم هم بدتر اند!
این تخم مرغ ها از سم هم بدتر است.
به گزارش مملکت آنلاین، این تخم مرغ ها را مصرف نکنید.
تخم مرغ خام
تخم مرغ های خام حاوی «آویدین» و «آنتی تریپسین» هستند که بر گوارش و نیز جذب سفیده تخم مرغ توسط بدن تأثیر می گذارند.
علاوه بر این، تخم مرغ های خام میتوانند حامل باکتری هایی باشند که سبب اسهال میشود. این نوع باکتری ها تنها در دمای بالا کشته میشوند.
تخم مرغ با زرده و سفیده مخلوط شده
این حالت زمانی رخ میدهد که پوسته زرده در حین حمل و نقل و یا آسیب مکانیکی شکسته شود. همچنین اگر تخم مرغ بیش از حد طولانی نگهداری شود، باکتری ها و یا کپک از طریق منافذ پوسته داخل تخم مرغ شده و با از بین بردن ساختار پروتئینی آن، سبب مخلوط شدن آن با زرده میشوند. اگر این نوع تخم مرغ بو یا ظاهر خاصی ندارد، میتوانید آن را پس از عملیات حرارتی، به عنوان مثال جوشیدن مصرف کنید. با این حال اگر سفیده آن کدر بود، این بدان معنی است که باکتری در داخل آن رشد کرده و خوردن این چنین تخم مرغی به طور کامل ممنوع است. به خصوص اگر بوی بدی داشته باشد.
تخم مرغ با زرده خشک
استحکام پوسته زرده هنگام نگه داشتن تخم مرغ در طولانی مدت ضعیف میشود و در نتیجه زرده خشک می شود. اگر زرده در این حالت رنگ طبیعی داشته باشد، میتوان آن تخم مرغ را خورد اما اگر زرده کمی سیاه شده باشد، باید آن تخم مرغ دور انداخته شود.
تخم مرغ شکسته شده
ممکن است عواملی مانند جابجایی یا بسته بندی سبب ایجاد ترکهایی در پوسته تخم مرغ شود. در این حالت تخم مرغ در معرض باکتری هایی است که بر مدت قابل نگهداری آن تأثیر میگذارند.
تخم مرغ کپک زده
به هنگام نگهداری تخم مرغ در محیط مرطوب یا خیس پوسته تخم مرغ آسیب میبیند و این مسأله میتواند باعث نفوذ و تکثیر باکتری در تخم مرغ شود. در ظاهر، این مسأله با وجود لکه های سیاه و یا کپک در تخم مرغ آشکار میشود و این نوع تخم مرغ به هیچ وجه نباید مصرف شود.
تخم مرغ های نطفه دار
به هنگام جوجه کشی به سبب تأثیر دما، رطوبت و ... میتوان رشد جنینی جوجه ها را متوقف کرد.
تخم مرغ های نطفه دار نه تنها دارای مواد مغذی نیستند (زیرا مواد مغذی آن برای رشد جنین مرغ استفاده شده) بلکه میتوانند ناقل باکتری های مختلفی مانند اشریشیا کلی، استافیلوکوک ها، پروتئوس و... باشند و مصرف آنها ممکن است در نهایت به مسمومیت ختم شود.
انتهای پیام/