افتتاح نخستین سلامتکده طب ایرانی ارائه دهنده خدمات سرپایی به بیماران کرونایی در مشهد
با حضور مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نخستین سلامتکده ارائه دهنده خدمات سرپایی بیماران کرونایی بر پایه نظام ارجاع در مشهد افتتاح شد.
به گزارش مملکت آنلاین، نفیسه حسینی یکتا در حاشیه افتتاح سلامتکده ارائه دهنده خدمات سرپایی به بیماران کرونایی مشهد اظهار کرد: در شرایط حال حاضر در راستای توسعه خدمات رسانی به بیماران باید با استفاده از طب تلفیقی درکنار طب رایج، از خدمات طب ایرانی و مکمل برای بیماران کرونایی به شکل مناسبی استفاده کرد.
مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه کشورهای دارای مکاتب غنی طب سنتی برای کمک به کنترل بیماری کرونا از این ظرفیت استفاده کرده اند و به عنوان یکی از ابزارهای درمانی معرفی نموده اند تصریح کرد: بنابراین توصیه های طب سنتی می تواند در درمان بیماری کووید -۱۹ و پیشگیری از این بیماری کمک کننده باشد.
حسینی با رد برخی از ادعاها در خصوص استفاده از ترکیب خاص در درمان بیماری کووید-۱۹ بدون نیاز به درمانهای رایج و داروهای شیمیایی اظهار کرد: باید در درمان بیماری کرونا دو مکتب طب رایج و سنتی در کنار هم باشند و از ظرفیت های هر دو در راستای ارتقای سلامت و بهبود علائم بیماران استفاده شود.
مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه از ابتدای همه گیری بیماری کرونا تا کنون ۹۰ طرح تحقیقاتی بر پایه طب سنتی و ایرانی در سامانه کارآزمایی ایران به ثبت رسیده است که از این تعداد ۴۵ طرح به اتمام رسیده است و نتایج آن نیز به وزارت بهداشت اعلام شده است تصریح کرد: برخی از این طرح ها درکمیته های تخصصی سازمان غذا و دارو به عنوان داروی کمک به درمان کرونا مجوزهای لازم را دریافت کرده اند و برخی نیز در حال طی کردن دریافت مجوز هستند.
وی با اشاره به اینکه درحال حاضر ۲۵ سلامتکده در سطح کشور فعال است خاطر نشان کرد: خدمات ارائه شده در این مراکز بر اساس دستورالعمل های پیشگیرانه و کمک درمانی که از سوی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت به تمامی دانشگاه های علوم پزشکی کشور ابلاغ شده است صورت می گیرد.
مسئول کارگروه اطلاع رسانی بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز اظهار کرد: با هماهنگی با مرکز بهداشت استان، خدمات بهداشتی مرتبط با کرونا شامل تست pcr، ثبت و شناسایی بیماری به بیماران مشکوک به کووید-۱۹ نیز ارائه می شود.
حمید رضا رحیمی، اقدام دانشگاه علوم پزشکی مشهد را در این حوزه خلاقانه عنوان کرد و گفت: پزشکان فعال در این سلامتکده از اعضای هیات علمی دانشگاه و پزشکان حادق حوزه طب سنتی و ایرانی هستند و شهروندانی که تمایل به استفاده از خدمات درمانی در این حوزه را دارند می توانند با مراجعه به این مرکز از این خدمات بهره مند شوند.
وی با اشاره به فعالیت مرکز پاسخگویی ۱۹۱ دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه کرونا گفت: بر اساس برنامه ریزی تمامی شهروندانی که سوالات مرتبط با حوزه طب سنتی و ایرانی دارند می توانند با تماس به این سامانه با مشاوران طب سنتی ارتباط برقرار کنند.
انتهای پیام/