بررسی «اصلاح ماده ۱۰ قانون ساماندهی صعنت خودرو» در مجمع تشخیص مصلحت
هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برای سومینبار به ریاست آملی لاریجانی تشکیل جلسه داد و «اصلاح ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو» و «اصلاح قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری» و مصوبه مجلس درباره «بانک مرکزی جمهوری اسلامی» را بررسی کرد.
به گزارش مملکت آنلاین، در این جلسه اعضای هیئت عالی نظارت مجمع، بند ب ماده چهار و بند الف ماده شش:«ارکان بانک مرکزی»، ماده هفت:«هیئت عالی»، بند۶ ماده شانزده:«طراحی ساختار و حکمرانی داخلی بانک مرکزی»، ماده هجده:«شورای فقهی»، ماده بیست و دو:«تشکیل هیئت های بدوی و تجدید نظر انتظامی رسیدگی به تخلفات»، بند الف ماده چهل و چهارم:«نظام ارزی کشور» و بند ب ماده۵۷«جبران بدهی ها از محل تسعیر دارایی ها»را بررسی کردند و مفاد برخی از آنها را با بندهایی از سیاست های کلی«نظام قانونگذاری»، سیاست های کلی«اقتصاد مقاومتی»و سیاست های کلی«قضائی» مغایر و غیرمنطبق تشخیص دادند که نهایتاً نظر هیئت عالی نظارت مجمع پس از پایان بررسی ها به شورای نگهبان قانون اساسی منعکس می شود.
در این جلسه که با آسیب شناسی وضعیت بانک مرکزی و میزان نقدینگی و تورم و بیان ابهامات قانون بانکداری مرکزی و تبادل نظر اعضا همراه بود، علاوه بر دبیر مجمع و اعضای هیئت عالی نظارت، حجتالاسلام بحرینی از کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، معاونین حقوقی و امور مجلس بانک مرکزی، رئیس مرکز ارزیابی و نظارت مجمع، نمایندگانی از سازمان بورس و ارواق بهادار و مرکز پژوهشهای مجلس حضور داشتند.
در ادامه جلسه هیئت عالی نظارت، لایحه دو فوریتی«اصلاح ماده۱۰ قانون ساماندهی صعنت خودرو» با حضور رضا فاطمیامین، وزیر صنعت، معدن و تجارت، مصطفی طاهری، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی بررسی شد.
اعضای هیئت عالی نظارت مجمع پس از بررسی تبصره۲ ماده۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو (مصوبه مجلس شورای اسلامی) در رابطه با اسقاط وسایل نقلیه فرسوده و خارج شدن آنها از چرخه استفاده، پس از استماع نظر موافقان و مخالفان و نمایندگان دولت و مجلس، این اصلاحیه را مغایر با سیاستهای کلی ندانستند.
دستور کار دیگر هیئت عالی نظارت مجمع در جلسه فوق العاده امروز، بررسی مصوبه «اصلاح قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری» بود که اصلاح ماده ۱۲ این قانون در مجلس مورد پذیرش اعضای هیئت عالی نظارت قرار گرفت. همچنین با توجه به اصرار نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر عدم تغییر ماده ۴۶ قانون مذکور، هیئت عالی نظارت مجمع، ایرادات خود را در مغایرت و عدم تطابق با سیاست های کلی «نظام قانونگذاری»، رفع نشده و باقی مانده، اعلام کرد.
انتهای پیام/