یک ژاپنی بخاطر اعتراض به مراسم تشییع شینزو آبه خودسوزی کرد
در پی تصمیم دولت ژاپن جهت برگزاری مراسم تشییع جنازه دولتی برای شینزو آبه، مردی امروز (چهارشنبه) در نزدیکی دفتر نخستوزیری ژاپن در حرکتی اعتراضی به این تصمیم و مراسم، اقدام به خودسوزی کرد.
به گزارش مملکت آنلاین، این مرد که تمام بدنش سوخت به بیمارستان منتقل شد.
همچنین، گزارشها حاکی از آن است افسر پلیسی که سعی در خاموش کردن شعلههای آتش داشت دچار آسیب شده است.
این مرد ۷۰ ساله در ابتدا بیهوش شد اما بعدا به پلیس گفت که عمدا نفت را به روی خود ریخت. نامهای درخصوص مراسم تشییع جنازه دولتی برای شینزو آبه، نخستوزیر سابق ژاپن که اوایل ماه ژوئیه در پی سوءقصد درگذشت، در نزدیکی مکانی که این مرد خودسوزی کرد، پیدا شد. در این نامه نوشته شده است: «من به شدت مخالف آن هستم.»
پلیس از تایید این حادثه خودداری کرد؛ حادثهای که در شصت و هشتمین زادروز شینزو آبه اتفاق افتاد.
هیروکازو ماتسونو، دبیر کابینه دولت ژاپن در یک کنفرانس خبری اظهار کرد: درخصوص ماجرای مردی که در نزدیکی ادارات دولتی خود سوزی کرده، شنیدهام و آگاهم که پلیس در حال تحقیق و تفحص است.
شینزو آبه، نخستوزیر سابق ژاپن که مدت طولانی برای این کشور خدمت و در سال ۲۰۲۰ به دلیل بیماری استعفا کرد در تاریخ ۸ ژوئیه در پی سوءقصد درگذشت. قرار است مراسم تشییع جنازه دولتی برای او در تاریخ ۲۷ سپتامبر با حضور حدود ۶۰۰۰ ژاپنی و مردم خارج از کشور برگزار شود.
ارتباطات با «کلیسای اتحاد» که در دهه ۵۰ میلادی در کرهجنوبی تاسیس شد، از هشتم ژوئیه که شینزو آبه، نخستوزیر پیشین ژاپن به دست فردی که او را حامی این کلیسا میدانست کشته شد، دردسرآفرین شده است. به گفته این مهاجم، کلیسا باعث ورشکستگی مادر او شده بود.
تصمیم فومیو کیشیدا، نخستوزیر ژاپن برای برگزاری مراسم تشییع جنازه دولتی برای آبه در ۲۷ سپتامبر نیز خشم مردم را برانگیخته است؛ هم به دلیل روابط قانونگذاران حزب حاکم لیبرال دموکرات او با این کلیسایی که آبه هم در میان آنها بود و هم به خاطر حجم بودجه در نظر گرفته شده برای آن.
کیشیدا بارها از تصمیمش برای برگزاری چنین مراسمی دفاع کرده اما اکثر مردم مخالف متقاعد نشدهاند و برگزاری چنین مراسم هزینهبرداری را زیر سوال بردهاند.
طبق آخرین برآوردها، دولت برای این مراسم حدود ۱.۶۵ میلیارد ین (۱۲ میلیون دلار) خرج خواهد کرد.
در سال ۲۰۱۴ نیز دو مرد در اعتراض به کنارهگیری ژاپن از «پاسیفیسم» پساجنگ در دولت آبه طی حوادث جداگانهای خودسوزی کردند که در نهایت یکی از آنها درگذشت.
انتهای پیام/