ترامپ: شنبه دیدار مهم و مستقیمی با ایران خواهیم داشت / اسرائیل در منطقه سختی است و به آنها کمک می‌کنیم

رئیس‌جمهور آمریکا گفت: درحال گفت‌وگوی مستقیم با ایران هستیم. شنبه دیدار مهمی خواهیم داشت و همگی می‌دانیم که رسیدن به توافقی تازه، بهتر خواهد بود.

ترامپ: شنبه دیدار مهم و مستقیمی با ایران خواهیم داشت / اسرائیل در منطقه سختی است و به آنها کمک می‌کنیم

به گزارش مملکت آنلاین، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شامگاه دوشنبه در کاخ سفید از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی استقبال کرد.

او در دیدار با نتانیاهو گفت: «دوست اسرائیل هستم. به‌ باور من، بهترین رئیس جمهوری هستم که تا به‌حال اسرائیل دیده است. مایه افتخار من است.»

ترامپ افزود: «ما به اسرائیل کمک می‌کنیم و آن‌ها نیز به ما کمک می‌کنند. آن‌ها در منطقه سختی قرار دارند.»

رئیس جمهور آمریکا درباره گفت‌وگوهای خود با نتانیاهو گفت: «امروز درباره ایران و تجارت صحبت کردیم.»

نتانیاهو نیز گفت: «شما دوست اسرائیل هستید و در کنار ما ایستاده‌اید. شما به سخنان خود عمل می‌کنید.»

نخست وزیر رژیم صهیونیستی افزود: «امروز درباره موضوعات بسیاری از جمله تعرفه‌ها صحبت کردیم. ما کسری تجاری خود با آمریکا را از بین خواهیم برد.»

نتانیاهو اظهار داشت: «این اقدام درستی است. همه محدودیت‌های تجاری با آمریکا را از بین خواهیم برد. بسیاری از کشورها از ما تقلید خواهند کرد. موقعیت آمریکا را درک می‌کنم. سریعاً همه تعرفه‌ها را از بین خواهیم برد.»

نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شد: «درباره اسرا و غزه صحبت کردیم. اسرا در شرایطی زجرآور قرار دارند. همه آن‌ها را نجات خواهیم داد. درحال کار روی توافقی جدید هستیم.»

او ادعا کرد: «همزمان با تلاش برای آزادی اسرا، خواستار نابودی شرارتی به اسم حماس هستیم. اجازه خواهیم داد تا مردم غزه آزادانه مقصد خود را انتخاب کنند.»

نتانیاهو با اشاره به طرح رد شده ترامپ پیرامون جابجایی اجباری فلسطینیان مدعی شد: «رئیس جمهور ایده‌ای جسورانه مطرح کرد. درباره این طرح صحبت کردیم.»

او افزود: «درباره سوریه نیز صحبت کردیم. روابط ما با ترکیه رو به افول است. اجازه نخواهیم داد سوریه به فضایی برای حمله به اسرائیل توسط ترکیه تبدیل شود. ترکیه روابطی عالی با آمریکا دارد. درباره جلوگیری از این درگیری صحبت کردیم.»

نتانیاهو در اظهاراتی علیه ایران ادعا کرد: «درباره ایران نیز صحبت کردیم. همگی خواستار جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای هستیم. اگر بتوانیم مشابه لیبی، از طریق اقدامات دیپلماتیک، به‌طور کامل مانع این مسئله بشویم، دستاورد خوبی خواهد بود. اما به هر طریقی باید از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم.»

ترامپ نیز ادعا کرد: «درحال گفت‌وگوی مستقیم با ایران هستیم. شنبه دیدار مهمی خواهیم داشت و همگی می‌دانیم که رسیدن به توافقی تازه، بهتر خواهد بود. راه جایگزین برای آمریکا یا حتی اسرائیل خوب نخواهد بود. امیدوارم بتوانیم از راه جایگزین دوری کنیم اما درحال نزدیک شدن به شرایط خطرناکی هستیم.»

رئیس جمهور آمریکا مدعی شد: «امیدوارم مذاکرات به خوبی پیش برود. به نفع ایران است که مذاکرات موفقیت‌آمیز باشد و امیدواریم این اتفاق رخ دهد.»

رئیس جمهور آمریکا درباره جنگ اقتصادی آغاز شده توسط خود گفت: «دیگر نمی‌توانیم اجازه دهیم دیگر کشورها از آمریکا سوءاستفاده کنند.»

او در انتقاد از دولت «جو بایدن» افزود: «دولت‌های احمق پیشین با سیاست مرز باز خود باعث شدند تا میلیون‌ها نفر به‌طور غیرقانونی وارد آمریکا شوند. حدود ۲۱ میلیون نفر از این طریق وارد آمریکا شده‌اند و بسیاری از آن‌ها خلافکار هستند.»

ترامپ مدعی شد: «بسیاری از کشورها زندان‌های خود در آمریکا تخلیه کردند. به‌دنبال اخراج خلافکارها هستیم. این کار آسان نیست اما درحال انجام اقدامات خوبی هستیم. شرایط مرزی بهتر از همیشه است.»

او در پاسخ به سوالی درباره سقوط بازار سهام آمریکا گفت ادعا کرد: «به بازار نگاه نمی‌کنم. بسیاری از کشورها خواستار مذاکره درباره تعرفه‌ها شده‌اند. عصر امروز درباره نخست وزیر ژاپن صحبت کردم و او به آمریکا سفر خواهد کرد. از او خواستم تا بازار کشور خود دربرابر آمریکا را باز کند.»

ترامپ با اشاره به اقدام تلافی‌جویانه چین گفت: «چین تعرفه‌های خود علیه آمریکا را افزایش داد و گفتم که اگر آن‌ها این تعرفه‌ها را حذف نکنند، ۵۰ درصد تعرفه‌ها را افزایش خواهیم داد. چین به‌خاطر رؤسای جمهور پیشین آمریکا ثروتمند شده است. رابطه خوبی با رئیس جمهور چین دارم، اما آن‌ها نمی‌توانند به این کار خود ادامه دهند.»

او ادعا کرد: «هیچ رئیس جمهور دیگری نمی‌تواند اقدامات من را انجام دهد و این مایه افتخار من است. درحال گفت‌وگو با چین و کشورهای بسیاری هستیم. به‌دنبال توافقات خوب برای آمریکا هستیم. آمریکا اولویت ما است.»

ترامپ در پاسخ به سوالی درباره مذاکرات خود با دیگر کشورها درباره تعرفه‌ها و احتمال دائمی بودن آن‌ها گفت: «ما می‌توانیم این تعرفه‌ها را دائمی کنیم، می‌توانیم به توافق نیز برسیم. پیشتر به توافقی خوب با چین نزدیک شدیم اما در لحظات پایانی، این توافق نهایی نشد، تعرفه‌ها مهم هستند، اما مسائل بسیار دیگری از جمله بازار آزاد وجود دارد.»

رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره حمایت مسلمانان آمریکایی از او در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و کاهش یافتن این حمایت به‌علت ادامه یافتن جنگ در غزه مدعی شد: «به توافق رسیدیم و توانستیم عده‌ای از اسرا را آزاد کنیم. اما این روندی طولانی خواهد بود. در اقدامات نظامی خود علیه حوثی‌ها موفق هستیم. آن‌ها آسیب جدی دیده‌اند. هیچکس نمی‌توانست به آن‌ها آسیب جدی وارد کند.»

او ادعا کرد: «بسیاری از کارشناسان، متخصصان و رهبران حوثی‌ها را از بین برده‌ایم.»

«پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا نیز در این نشست حضور داشت، ادعا کرد: «تأسیسات حوثی‌ها را از بین برده‌ایم. شرایط برای آن‌ها سخت‌تر خواهد شد. به ایرانی‌ها نیز گفتیم که نباید به حمایت خود از حوثی‌ها ادامه دهند. همانطور که گزارش منتشر شده تصریح کرده‌اند، این عملیات نظامی موفقیت‌آمیز است.»

ادعای هگست درحالی است که گزارش‌های منتشر شده توسط شبکه‌ آمریکایی «سی ان ان» یا دیگر نشریات این کشور از جمله «نیویورک‌تایمز» و «واشنگتن‌پست» از هزینه یک میلیارد دلاری اما «بی‌نتیجه» حملات تجاوزگرانه آمریکا علیه یمن خبر می‌دهند.

با این وجود، ترامپ نیز ادعا کرد: «بهترین ارتش دنیا را داریم. اما بایدن در احمقانه‌ترین شرایط ممکن، بسیاری از تجهیزات ما در افغانستان را رها کرد. در دولت اولم ارتش را بازسازی کردیم. باید ارتش آمریکا را تقویت کنیم. دستورات بسیاری برای تقویت ارتش صادر شده است. امیدوارم مجبور نشویم از این قدرت استفاده کنیم اما باید ارتش قدرتمند باشد.»

او در پاسخ به سوالی درباره ادعای خود درباره «مذاکرات مستقیم با ایران» و سطوح این مذاکرات، دوباره ادعا کرد: «سطح این مذاکرات بسیار بالا است. روز شنبه دیدار مهمی خواهیم داشت و این مذاکرات مستقیم است. شاید به توافق برسیم. این توافق برای ایران بسیار خوب خواهد بود. دیدار روز شنبه احتمالا در بالاترین سطوح ممکن خواهد بود.»

** اتحادیه اروپا برای آسیب وارد کردن به آمریکا ایجاد شد

ترامپ در پاسخ به سوال دیگری ادعا کرد: «اتحادیه اروپا برای آسیب وارد کردن به آمریکا ایجاد شد. هدف این سازمان، وارد کردن آسیب تجاری به آمریکا بود. در ناتو نیز، آن‌ها حاضر به خرج کردن نبودن و در عمل، ما پول می‌دادیم تا از آن‌ها محافظت کنیم. پس هم هزینه دفاعی آن‌ها را می‌پرداختیم و هم در تجارت از ما سوءاستفاده می‌شد، اکنون شرایط تغییر کرده است.»

او افزود: «اتحادیه اروپا با ما بسیار بد رفتار کرده است. آن‌ها خودروها یا تولیدات کشاورزی ما را نمی‌پذیرند این روند ادامه پیدا نخواهد کرد. کسری تجاری ما با اتحادیه اروپا به ۳۵۰ میلیارد دلار رسیده است. آن‌ها می‌توانند با خرید انرژی از آمریکا به این کسری تجاری پایان دهند.»

ترامپ همچنین گفت: «ما بیشترین ذخایر انرژی در جهان را داریم. ما همچنین زغال پاک داریم.»

او ادعا کرد: «یکی از دلایل تورم در دولت بایدن، مسئله انرژی بود. هدف من کاهش هزینه برای شهروندان آمریکایی است. قیمت تخم مرغ کاهش پیدا کرده. دیگر اقلام اساسی نیز کاهش پیدا کرده است. قیمت انرژی نیز کاهش یافته است. از طریق تعرفه‌ها بدهی‌های خود را پرداخت خواهیم کرد.»

ترامپ همچنین در پاسخ به سوالی درباره آتش‌بس در غزه گفت: «درحال تلاش برای آزادی اسرا هستیم. شهروندان اسرائیل خواستار این مسئله هستند. درحال کار روی توافقی تازه هستیم. نتانیاهو درحال تلاش برای آزادی اسرا است. به تلاش‌های خود ادامه خواهیم داد.»

رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره تفاوت‌های «توافق احتمالی» بین ایران و آمریکا در مقایسه با برجام مدعی شد: «این توافق متفاوت و بسیار قدرتمندتر خواهد بود.»

** هزینه دفاعی چین غیرقابل قبول است

ترامپ در انتقاد از هزینه‌های دفاعی چین ادعا کرد: «آن‌ها داری تراز تجاری مثبت با آمریکا هستند و این سرمایه را صرف صنایع دفاعی خود می‌کنند. این مسئله غیرقابل قبول است. به رئیس جمهور چین نیز گفتم که هزینه‌های دفاعی چین و آمریکا غیرقابل قبول است.»

رئیس جمهور آمریکا در دفاع از جنگ اقتصادی خود مدعی شد: «بسیاری از کشورها خواستار مذاکره با آمریکا شده‌اند. این تنها فرصت برای چینش دوباره شرایط تجارت توسط آمریکا است.»

 

رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره تعرفه‌های اعمال شده توسط واشنگتن بر تل‌آویو گفت: «ما سالانه پول بسیاری به اسرائیل می‌دهیم.»

او در پاسخ به سوالی درباره «موثر بودن حملات نظامی به غزه و قطع کمک‌های بشردوستانه به این باریکه» ادعا کرد: «شما نظر من درباره باریکه غزه را می‌دانید. این منطقه، منطقه بسیار خوبی برای پروژه‌های مسکونی است. حضور نیروهای حافظ صلح آمریکایی در غزه و کنترل آن باریکه توسط آمریکا عالی خواهد بود. اگر بتوانید فلسطینیان را به دیگر کشورها منتقل کنید، منطقه‌ای آزاد خواهید داشت که هرروز در آن انسان‌های بسیاری کشته نمی‌شوند.»

ترامپ با تکرار طرح رد شده خود مدعی شد: «اسرائیل مالک غزه بود. تصمیم اسرائیل برای دادن غزه را درک نمی‌کنم. آن‌ها این باریکه را برای صلح رد کردند و نتیجه آن را می‌بینید.»

نتانیاهو نیز ادعا کرد: «طرح رئیس جمهور آمریکا به معنای ارائه انتخاب به مردم غزه است. مردم غزه می‌توانند بروند. ما می‌خواهیم به آن‌ها حق انتخاب برای رفتن بدهیم. بازسازی غزه سال‌ها زمان خواهد برد.»

در ادامه، ترامپ مدعی شد: «بسیاری از این طرح حمایت کرده‌اند. غزه نباید به فلسطینیان داده می‌شد. غزه یکی از خطرناک‌ترین مناطق در دنیا است. نیت اسرائیل خیر بود اما نتیجه نداد.»

رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره دیدار احتمالی خود با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و عدم اعمال تعرفه روی روسیه گفت: «ما تجارتی با روسیه نداریم. درحال دیدار با روسیه و اوکراین هستیم. اما از بمباران‌های هفته گذشته راضی نیستم.»

ترامپ درباره احتمال کاهش یافتن تعرفه‌های اعمال شده بر چین ادعا کرد: «در سال‌های اخیر، کشورهای بسیاری تعرفه‌های گسترده‌ای بر آمریکا اعمال کردند. چین نیز مازاد تجاری به ارزش 570 میلیارد دلار با آمریکا داشت. چین از این سرمایه برای تقویت ارتش خود استفاده کرد.»

رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره مذاکرات با ایران گفت: «نمی‌توانم محل این مذاکرات را اعلام کنم. اما این مذاکرات در سطوح بالا برگزار خواهد شد.»

او در پاسخ به سوالی درباره احتمال شکست دیپلماسی و اقدام نظامی علیه ایران ادعا کرد: «اگر این مذاکرات شکست بخورد، ایران در شرایط خطرناکی قرار خواهد گرفت. ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند. اگر مذاکرات شکست بخورد، روز بدی برای ایران خواهد بود.»

ترامپ در پاسخ به سوالی درباره «نفوذ ترکیه در سوریه» و مخالفت رژیم صهیونیستی با این مسئله گفت: «روابط خوبی با اردوغان دارم. هرگز با او مشکلی نداشتم. به نتانیاهو گفتم که اگر با ترکیه مشکلی داری، اجازه بده تا من با ترکیه صحبت کنم. این مسئله مشکلی ایجاد نخواهد کرد. به اردوغان برای تصرف سوریه تبریک گفتم. او (اردوغان) در نهایت پذیرفت که سوریه را تصرف کرده است.»

رئیس جمهور آمریکا خطاب به نتانیاهو گفت: «هر مشکلی با ترکیه داشتی، تا زمانی که منطقی باشد، می‌توانیم آن را برطرف کنیم.»

این دیدار در حالی برگزار می‌شود که منابع رسانه‌ای به نقل از کاخ سفید گزارش کردند که نشست خبری مشترک نتانیاهو و ترامپ که قرار بود ساعت ۲۲:۰۰ به وقت تهران برگزار شود، لغو شده است.

علت لغو این نشست اعلام نشده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر