لغو مقررات قرنطینه در شانگهای چین
شانگهای پس از دو ماه بخش عمدهای از مقررات قرنطینه را لغو کرد.
به گزارش مملکت آنلاین، شانگهای بخش عمدهای از مقررات سخت قرنطینه را که در پی بالا رفتن شمار مبتلایان به بیماری کووید۱۹ علیه ساکنان این شهر ۲۵ میلیون نفری در چین اعمال شده بود، لغو کرد.
با برداشته شدن محدودیتها در مهمترین بندر چین که از جمله قطبهای اقتصادی جهان به شمار میرود، شانگهای پس از دو ماه قرنطینه بار دیگر به زندگی بازگشت.
تصمیم مسئولان این شهر پرجمعیت چین برای لغو بخش عمدهای از محدودیتهای کرونایی گامی دیگر در جهت پایان دادن کامل به مقرارت سخت قرنطینه است که ضمن در تنگنا قرار دادن اقتصاد، خشم ساکنان را نیز برانگیخته است.
برداشتن تدریجی محدودیتهای کرونایی در شانگهای از روزهای گذشته با کاهش چشمگیر موارد شناسایی و ثبت شده ابتلا به بیماری آغاز شده بود.
ساکنان شانگهای از روز چهارشنبه بازگشت به محل کار خود را از سرگرفتند و برخی فروشگاهها در حال آماده شدن برای بازگشایی مجدد شدند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه وسائل حمل و نقل عمومی و شبکه ریلی حمل مسافران شهری بار دیگر فعالیت معمول خود را از سر گرفتهاند.
شهرداری شانگهای با ارسال پیامی در شبکههای اجتماعی به مناسبت لغو محدودیتها نوشت: «این همان لحظهای است که ما مدتها منتظرش بودیم.»
این در حالیست که مقامات محلی همچنان بر رعایت پروتکلهای بهداشتی تاکید دارند و نسبت به بازگشت زود هنگام به جریان عادی زندگی هشدار دادهاند.
به موجب دستورالعملهای صادر شده، مراکز خرید، فروشگاههای متوسط محلی، داروخانهها و سالنهای زیبایی فعلا تنها با ۷۵ درصد ظرفیت خود کار میکنند.
سالنهای ورزشی و سینماها همچنان بر اساس محدودیتهای باقی مانده بهداشتی بسته ماندهاند و مدارس نیز در شانگهای به صورت موردی بازگشایی میشوند.
با کاسته شدن محدودیتها از روز سهشنبه، حصارهای زرد رنگی که به مدت دو ماه مانع خروج ساکنان از منازل مسکونی شده بود، برداشته شد.
اسکله و منطقه ساحلی شانگهای در کناره رودخانه هوانگپو که «باند» نام دارد با برداشته شدن محدودیتها شاهد تردد دوباره شهروندانی شد که خوشحالی خود را از بازگشت به زندگی شهری با گرفتن عکس و سلفی جشن میگرفتند.
قرنطینه و تعطیلی بزرگترین شهر چین طی دو ماه گذشته ضمن آسیب رساندن به این قطب اقتصادی جریان عادی زندگی را در این شهر مختل کرده بود.
مسئولان شهری ماه مارس گذشته با افزایش چشمگیر شمار موارد ابتلا به بیماری کووید۱۹ ابتدا ضمن اشاره به بعد و اهمیت اقتصادی شانگهای ایده وضع محدودیتهای سخت و اعمال قرنطینه را رد کرده بودند.
این تصمیم اما در ماه آوریل با وخیمتر شدن اوضاع تغییر کرد و مسئولان مجبور شدند دست به اقدامی فوری زده و به صورت شتابزده کل کلانشهر تحت محدودیتهای سخت قرار دهند.
قرنطینه شانگهای دومین قرنطینه طولانی مدت در چین از زمان شروع همه گیری ویروس کرونا و بیماری کووید۱۹ در چین محسوب به شمار میرفت.
طولانیترین قرنطینه در این کشور سال ۲۰۲۰ و با آغاز همهگیری در ووهان واقع در مرکز چین که از آن به عنوان خاستگاه ویروس کرونا نام میبرند، اعمال شده بود.(مرکز)، اولین شهر در جهان تحت تأثیر کووید، ۷۶ روز دوام آورده بود.
انتهای پیام/