کره شمالی، آمریکا را تهدید کرد!
کره شمالی با «خصمانه» خواندن سیاسیت آمریکا تهدید به از سرگیری آزمایش موشکهای هستهای و دوربرد کرد.
به گزارش مملکت آنلاین، کره شمالی امروز پنجشنبه تهدید به از سرگیری آزمایش موشکهای هستهای و دوربرد برای مقابله با آمریکا کرد. تهدیدهای امروز کره شمالی پس از ان صورت میگیرد که ایالات متحده تحریمهایی در پاسخ به فعالیتهای موشکی کره شمالی اعلام کرده بود.
پیونگ یانگ از سال ۲۰۱۷ و پس از آنکه دیدارهایی در سطح بالا با آمریکا آغاز کرده بود و حتی رهبران دو کشور در زمان ترامپ چند دور دیدار و گفتگو داشتند، موشکهای هستهای و بالستیک را آزمایش نکرده بود. از دوسال پیش اما مذاکرات به بن بست رسید و کره شمالی حاضر به ادامه گفتگوها نشد و اعلام کرد که برای تقویت ارتش خود قصد دارد تا آزمایش موشکهای ما فوق صوت را از سر بگیرد.
هفته گذشته که ایالات متحده یک رشته تحریم علیه فعالیتهای موشکی کره شمالی اعلام کرد، مقامات کره شمالی این اقدام را خصمانه ارزیابی کردند و قول دادند تا در برابر این اقدام آمریکا پاسخی «قویتر و مطمئنتر» بدهند.
در گزارشی که روز پنجشنبه از نشست دفتر سیاسی این کشور در رسانه دولتی کره شمالی منتشر شد، آمده است: «سیاست خصمانه و تهدید نظامی آمریکا به نقطهای رسیده است که دیگر نمیتوان آن را نادیده گرفت».
بر اساس این گزارش مقامات ارشد کره شمالی «به اتفاق آرا اذعان کردند که ما باید برای رویارویی طولانی مدت با امپریالیستهای آمریکایی آمادگی کامل تری داشته باشیم.»
در گزارش رسانه دولتی کره شمالی تاکید شده است که این تصمیم شامل بررسی راه اندازی مجدد تمام فعالیت هایی است که در چند سال اخیر معلق شده بود.
از سرگیری احتمالی آزمایشهای تسلیحات هستهای و موشکهای بالستیک دوربردی که میتوانند قاره آمریکا را هدف قرار دهند، در شرایط زمانی حساسی در منطقه شرق آسیا رخ میدهد، زیرا چین، متحد کره شمالی، میزبان بازیهای المپیک زمستانی در ماه آینده خواهد بود و کره جنوبی نیز آماده برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ماه مارس می شود. دیگر همسایه زمینی کره شمالی روسیه است که این روزها احتمال حمله نظامیاش به اوکراین در سر خط خبرهای دنیاست و به یکی از مشغلهها و نگرانیهای اصلی سیاست خارجی آمریکا تبدیل شده است.اوایل این هفته، ایالات متحده از این کشور خواسته بود تا «فعالیتهای غیرقانونی و بیثباتکننده خود را متوقف کند» و افزوده بود که واشنگتن به دنبال تحریمهای جدید سازمان ملل علیه کره شمالی است.
نماینده چین در امور شبه جزیره کره اما با ایده آمریکا در این زمینه مخالفت کرد و در یک پیام توییتری اعلام کرد که شورای امنیت برنامهای برای بحث و بررسی اعمال تحریمهای اقتصادی علیه کره شمالی را ندارد.
آنکیت پاندا از بنیاد کارنگی برای صلح بین المللی پیش بینی میکند که بعید است کره شمالی به آزمایش هستهای روی بیاورد اما آزمایش موشک های دوربرد دوباره روی میز است.
او افزود :«کیم جونگ اون پرتاب موشکهای دوربرد جدید را در دستور کار مدرنسازی نظامی ارتش خود قرار داده بود، اما همیشه بازگشت به چنین آزمایشهایی را با اقدامات ایالات متحده مرتبط میکرد.»
انتهای پیام/