۸ کشته بر اثر تیراندازی در سالنهای ماساژ آمریکا
سه مورد تیراندازی در سه سالن ماساژ در آمریکا ۸ کشته به جا گذاشت .
به گزارش مملکت آنلاین، در جریان سه مورد تیراندازی جداگانه در سه سالن ماساژ در منطقه آتلانتا واقع در ایالت جورجیای آمریکا ۸ نفر، از جمله ۶ زن آسیاییتبار کشته شدند.
تیراندازی و کشتار در جورجیا حدود ساعت ۵ عصر سه شنبه به وقت محلی آغاز شد. جی بیکر، کلانتر شهرستان چروکی در جنوب شرقی آمریکا گفت ابتدا در جریان تیراندازی در سالن ماساژ آسیایی یانگ در این شهرستان واقع در ۶۵ کیلومتری شمال آتلانتا، یک نفر زخمی و چهار نفر دیگر کشته شدند.
بیکر گفت در میان کشته شدگان دو زن با نژاد آسیایی به همراه یک زن و یک مرد سفیدپوست وجود دارد و افزود که فرد زخمی یک مرد اسپانیاییتبار است.
ردنی برایانت، رئیس پلیس آتلانتا، مرکز ایالت جورجیا به خبرنگاران گفت شامگاه سه شنبه، اندکی قبل از ساعت ۶ عصر مأموران پلیس در این شهر تماسی درباره «سرقت در حال انجام» در سالن ماساژ «گلد اسپا» دریافت کردند. آنها هنگام ورود به محل حادثه، با جسد سه زن روبرو شدند که به ضرب گلوله کشته شده بودند.
برایانت گفت در همان زمان که مأموران در حال بررسی گزارش اولیه تیراندازی بودند، با تماس دیگری متوجه شدند که به یک مرکز اسپا و رایحهدرمانی در سوی دیگر خیابان حمله شده و یک زن بر اثر اصابت گلوله به قتل رسیده است. هر چهار فرد کشته شده در آتلانتا آسیاییتبار بودند.
به گفته پلیس محلی، مردی که گمان میرود عامل هر سه تیراندازی مرگبار بوده، حوالی ساعت ۸ و نیم شب به وقت محلی در جنوب جورجیا بازداشت شده است. این مرد رابرت آرون لانگ نام دارد که ۲۱ ساله و اهل وودستاک در شهرستان چروکی است. پلیس عکسی از این مظنون سفیدپوست را منتشر کرده است.
همزمانی تقریبی این تیراندازیها، شباهت مکانهای مورد حمله و قربانیان نشان میدهد که به احتمال زیاد عامل همه این حملات و انگیزه او یکسان بوده است. اما کارشناسان پلیس هنوز ارتباط این حوادث با یکدیگر را با اطمینان تأیید نکردهاند. مظنون در نقطهای دور از محل تیراندازی بازداشت شده است.
اگرچه هنوز انگیزه دقیق این حملات برای مقامهای محلی روشن نیست و آنها نمیدانند که آیا دلیل قومیتی یا نژادپرستانه انگیزه این ماجرا بوده یا نه، اما واحد مبارزه با تروریسم اداره پلیس نیویورک برای پیشگیری از بروز خشونت، بلافاصله گشتهای اضافی را در محلههای سکونت آسیاییتبارها مستقر کرد.
چند روز پیش جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در یک سخنرانی تلویزیونی افزایش جرایم ناشی از تنفر و تبعیض علیه آمریکاییهای آسیاییتبار را محکوم کرده بود. برخی گروههای مدنی میگویند که دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا با «ویروس چینی» خواندن ویروس کرونا در ایجاد حس تنفر از چینیتبارها و آسیاییتبارها در آمریکا سهیم بوده است.
انتهای پیام/