آمریکا ویزای ۱۵۰۰ دانشجوی بینالمللی را لغو کرد
پس از آنکه آمریکا ویزای ۱۵۰۰ دانشجوی بینالمللی را لغو کرد، زندگی آنها دستخوش تغییرات زیادی شده است.
به گزارش مملکت آنلاین، دانشجویان بیش از ۲۴۰ دانشگاه در آمریکا تحت تاثیر یک تغییر در وضعیت حقوقی سکونت خود در این کشور قرار گرفتهاند به این صورت که دیگر نمیتوانند به تحصیل خود در آمریکا ادامه دهند و باید به کشورهای مبدا برگردند.
به نقل از پایگاه خبری میدل ایست آی، این لغو ویزا برای دانشجویان آمریکایی در حالی صورت گرفته که دانشگاههای محل تحصیل این افراد گفتهاند پیش از این اقدام، هیچ اخطاری دریافت نکردند و دلایل لغو وضعیت حقوقی این دانشجویان اصلا مشخص نیست.
همچنین به دانشجویانی که ویزای آنها لغو شده هم درباره این اقدام اطلاع رسانی نشده بود.
دانشگاهها با بررسی سوابق دانشجویان بینالمللی در سیستم اطلاعات دانشجویی و تبادل بازدیدکنندگان دولت فدرال، تغییراتی را در وضعیت دانشجویان خود متوجه شدند. دانشگاه واشنگتن اعلام کرد ۱۳ دانشجوی کنونی و ۱۰ فارغ التحصیل که برای کارآموزی در دانشگاه ثبت نام کرده بودند، با لغو ویزا روبرو شدهاند.
دانشگاه کنتیکت نیز اعلام کرد که ویزای ۲۴ دانشجوی این دانشگاه لغو شده است.
مشخص شده که علیه هیچیک از دانشجویانی که ویزای آنها لغو شده، جرمی ثبت نشده است و به جای آن، دولت از قانون مهاجرتی استفاده کرده که بر اساس آن، به وزارت خارجه آمریکا اجازه داده میشود وقتی که این وزارتخانه تهدیدی را علیه سیاست خارجی آمریکا متوجه شد، وضعیت مهاجرتی را لغو کند.
مارکو روبیو، وزیر امور خارجه اواخر مارس سال جاری میلادی گفته بود، اگر دانشجویان در فعالیتهای اجتماعی شرکت کنند، واشنگتن هرگونه ویزایی را که قبلا صادر شده بود، لغو خواهد کرد.
وی اعلام کرده بود که شاید ویزای بیش از ۳۰۰ نفر لغو شود.
در این میان، یکی از وکلا اهل میشیگان که وکیل معترضان حامی فلسطین است، گفته که روبیو مخالفان را به تهدید علیه امنیت ملی تبدیل کرده است.
وی افزود: «آنچه شاهدش هستیم و آنچه میبینیم اقدامی هماهنگ برای مجازات دانشجویان معترض به اقدامات اسرائیل علیه فلسطینی هاست. اگرچه اعتراض کردن به منزله اقدام مجرمانه در آمریکا نیست، اما دانشجویان را بابت صحبتهایشان هدف قرار میدهند.»
انتهای پیام/