جایزه چین برای اطلاعاتی درخصوص سه مامور مخفی آمریکایی

چین برای اطلاعات در مورد سه مامور مخفی آمریکایی که در حملات سایبری ماه فوریه (بهمن ماه ۱۴۰۳) در خلال بازی‌های آسیایی دخیل بودند، جایزه تعیین کرد.

جایزه چین برای اطلاعاتی درخصوص سه مامور مخفی آمریکایی

به گزارش مملکت آنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، مقام‌های امنیتی چین روز سه‌شنبه گفتند که سه «عامل مخفی» آمریکا در حملات سایبری در جریان بازی‌های آسیایی زمستانی در شهر هاربین در شمال شرقی چین نقش داشتند و برای اطلاعات در مورد آنها جایزه تعیین شده است.

پلیس هاربین با انتشار بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ویبو (Weibo) سه مامور آژانس امنیت ملی آمریکا را به حمله به «زیرساخت‌های اطلاعاتی کلیدی» متهم کرد.

این افراد به نام‌های کاترین ای. ویلسون، رابرت جی. اسنلینگ و استفن جانسون در «دفتر عملیات شبکه رایانه‌ای» آژانس امنیت ملی آمریکا هستند که واحد آنها مسئول جمع آوری اطلاعات در مورد جنگ سایبری است.

سازمان دیده‌بان ویروس‌های رایانه‌ای چین در ماه جاری میلادی اعلام کرد که بیش از ۲۷۰ هزار حمله سایبری خارجی به سامانه‌های اطلاعاتی مربوط به نهمین بازی‌های زمستانی آسیایی در هاربین مرکز استان هیلونگ جیانگ، ثبت کرده است. این بازی‌ها از ۷ تا ۱۴ فوریه (۱۹ تا ۲۶ بهمن ۱۴۰۳) برگزار شد.

سازمان مزبور اضافه کرد که این حملات، انتشار اطلاعات رویداد ورزشی و سامانه‌های مدیریت ورود-خروج، و همچنین پرداخت‌های کارتی و زیرساخت‌های محلی را از ۲۶ ژانویه تا ۱۴ فوریه (۷ تا ۲۶ بهمن) هدف قرار دادند. این سازمان در آن زمان گفت که دو سوم این حملات از سوی آمریکا انجام شده است.

بیانیه روز سه‌شنبه پلیس هاربین نشان می‌دهد که ماموران آژانس امنیت ملی آمریکا شرکت‌های چینی از جمله هواوی را که از سال ۲۰۱۹ به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی با تحریم‌های آمریکا مواجه شدند، هدف قرار داده‌اند.

خبرگزاری شینهوا گزارش داد که تیم‌ها شواهدی را کشف کرده‌اند که نقش دانشگاه کالیفرنیا و فناوری ویرجینیا را در «کارزار هماهنگ» علیه بازی‌های زمستانی آسیایی نشان می‌دهد.

مقام‌های پکن گفتند که به هر فردی که بتواند سرنخ‌هایی در مورد این سه نفر ارائه دهد، جایزه می‌دهند و برای دستگیری آنها با سازمان‌های امنیت عمومی همکاری می‌کنند. آنها متعهد شدند که حملات سایبری و سرقت اسرار دولتی چین توسط نیروهای خارجی را به طور جدی سرکوب کنند.

در بیانیه پلیس هاربین مشخص نشده است که چه نوع پاداشی ارائه می‌شود، اما به نوشته خبرگزاری فرانسه، چین سال‌هاست که برای دریافت اطلاعات پول نقد ارائه می‌کند.

طبق قوانین چین، افرادی که به جرم جاسوسی مجرم شناخته شوند ممکن است با حبس ابد یا اعدام روبرو شوند. در ماه مارس (اسفند ماه گذشته)، وزارت امنیت دولتی چین اعلام کرد که یک مهندس سابق را به دلیل افشای اسرار دولتی به یک کشور خارجی به اعدام محکوم کرده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر