فرصت دانشگاه آزاد برای تبدیل شدن به بستر اشتغال فعال

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد از امروز تا یک سال زمان دارد که خود را به بستر اشتغال فعال تبدیل کند.

فرصت دانشگاه آزاد برای تبدیل شدن به بستر اشتغال فعال

به گزارش مملکت آنلاین، دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی در جشنواره فرهیختگان که همزمان با اختتامیه رویداد ملی عصر امید در حال برگزاری است، اظهار کرد: در این هشت ماه گذشته رویداد ملی عصر امید به عنوان یک جریان شکل گرفت.

وی راجع به هدف برگزاری این رویداد، ادامه داد: رویداد ملی عصر امید یک جریان بود که عصر امید را به بزرگترین و مؤثرترین جریان حوزه فناوری و نوآوری دانشگاهی کشور تبدیل کرد.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی افزود: امسال در خدمت ۳۰۰۰ برگزیده بودیم که همه با شناسنامه مشخص در رویداد حضور پیدا کردند. تا دیروز قریب به ۸۰۰ میلیارد تومان تفاهم‌نامه همکاری امضاء شد و امروز نیز با تفاهم‌نامه‌ای که امضاء کردم ۵۰۰ بسته ۵۰ میلیارد تومانی در قالب حمایت از استارت‌آپ‌ها صورت گرفت.

وی خاطرنشان کرد: مدیران سازمان مرکزی و رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی از بعد از رویداد عزم خود را جزم می‌کنند که استارت‌آپ‌های نوپای امروز به عنوان شرکت‌های بالغ و شرکت‌های بالغ امروز به عنوان شرکت‌های تجاری‌سازی شده در رویداد بعدی عصر امید حضور پیدا کنند و سال آینده شاهد رویش شرکت‌های جدید باشیم.

رئیس جدید جهاد دانشگاهی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی از این پس یک سال زمان دارد که خود را به بستر اشتغال فعال تبدیل کند.

دکتر دهقانی فیروزآبادی راجع به جشنواره فرهیختگان، اظهار کرد: سالیان سال است که دانشگاه آزاد اسلامی برای احترام و تکریم برگزیدگان حوزه علم، پژوهش و فناوری جشنواره‌ای برگزار می‌کند که امسال نیز همزمان با اختتامیه رویداد ملی عصر امید برگزار شد.

وی ادامه داد: جشنواره فرهیختگان امسال به روش هرسال برگزار شد، ولی از سال آینده جشنواره فرهیختگان به عنوان آیین‌نامه اختتامیه رویداد ملی عصر امید خواهد بود.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی راجع به برگزیدگان این جشنواره تصریح کرد: امسال ۸۵ برگزیده از ۲۱ استان و ۳۸ واحد دانشگاهی مورد تقدیر قرار گرفته‌اند. همچنین کتابی در حوزه معاونت فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تهیه شده که راجع به اعضای هیات علمی فناور دانشگاه آزاد اسلامی است و به اساتید تقدیم می‌شود. استفاده از این کتاب به عنوان ظرفیت ملی بسیار جذاب خواهد بود تا تعداد و ویژگی‌های اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی مشخص شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر