قرارداد خرید تضمینی برگ سبز چای با ۱۰۰ کارخانه استانهای گیلان و مازندران بسته شد
رئیس سازمان چای کشور گفت: تاکنون قرارداد خرید تضمینی برگ سبز چای با ۱۰۰ کارخانه استانهای گیلان و مازندران بسته شده است.
به گزارش مملکت آنلاین، حبیب جهانساز با بیان اینکه انعقاد قرارداد با کارخانجات چای استانهای گیلان و مازندران ادامه دارد اظهار کرد: پیش بینی میشود برای خرید تضیمنی برگ سبز چای در سال جاری با ۱۶۰ کارخانه قرارداد بسته شود.
وی با اشاره به برداشت نمادین برگ سبز چای در شهرستان لنگرود استان گیلان طی روز گذشته اضافه کرد: برداشت برگ سبز چای به صورت رسمی با توجه به شرایط اقلیمی منطقه اوایل اردیبهشت ماه جاری در استانهای گیلان و مازندران آغاز میشود.
رئیس سازمان چای کشور بیان کرد: افزون بر ۴۰۰ نفر از ناظران و سرپرستان مناطق از فردا (اول اردیبهشت) در کارخانجاتی که برای خرید تضمینی برگ سبز چای اعلام آمادگی کرده و قرارداد بستهاند، حاضر میشوند.
سازمان چای از مدیران کارخانههای واجد شرایط دعوت کرد به منظور تنظیم قرارداد با همراه داشتن مدارک مورد نیاز به اداره حقوقی سازمان چای کشور واقع در لاهیجان، خیابان ملت مراجعه کنند.
وی مدارک مورد نیاز را شامل؛ ارائه درخواست کتبی مبنی بر همکاری در راستای اجرای طرح خرید تضمینی سال جاری، تصویر مدارک مربوط به نوع مدیریت کارخانه (اشخاص حقیقی؛ مالکیت قطعی سند ششدانگ یا اجارهنامه ثبتی و اشخاص حقوقی؛ آخرین آگهی تغییرات شرکت تاریخ اعتبار آن منقضی نشده باشد)، تصویر شناسنامه و کارت ملی اشخاص طرف قرارداد، تصویر پروانه بهرهبرداری، استاندارد و بهداشت، ارائه تضامین معتبر و لازم، معرفینامه کارشناس فنی چایسازی، بیمهنامه محصول (سال ۱۴۰۴) و ارائه مفاصاحساب از صندوق حمایت از توسعه صنعت چای کشور است.
قیمت خرید تضمینی برگ سبزچای
رئیس سازمان چای کشور در ادامه اظهار کرد: طبق مصوبه شورای قیمتگذاری محصولات کشاورزی، قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری به ازای هرکیلوگرم برگ سبز چای درجه یک، ۲۴۵ هزار ریال و هرکیلو برگ سبز چای درجه ۲، ۱۸۰ هزار ریال است.
وی با بیان اینکه خرید تضمینی برگ سبز چای درجه یک امسال نسبت به پارسال ۳۶ درصد و درجه ۲، ۲۰ درصد افزایش یافته است، اضافه کرد: سهم کارخانجات بابت پرداخت بهای برگ سبز چای خریداری شده امسال نیز مانند سال گذشته ۷۵ درصد و سهم دولت ۲۵ درصد است.
جهانساز با تاکید بر اینکه چایکاران باید عملیات به باغی شامل؛ هرس، تغذیه و کوددهی را در باغات چای جدی بگیرند و هر سال بخشی از باغ خود را جوان سازی کنند، اظهار کرد: چایکاران نسبت به برداشت به موقع برگ سبز چای اقدام کرده و چین را به تاخیر نیندازند.