کمبود شیرخشک در شهرستان کنگاور

شیر خشک این روزها در شهرستان کنگاور کمیاب شده و دردسرهایی برای والدین ایجاد کرده است؛ مشکلی که در دیگر مناطق استان کرمانشاه نیز کم و بیش وجود دارد.

کمبود شیرخشک در شهرستان کنگاور

به گزارش مملکت آنلاین،  رییس شبکه بهداشت و درمان کنگاور کم‌کاری داروخانه‌ها را دلیل کمبود شیرخشک اعلام کرده و در مقابل متصدیان فروش پرداخت نشدن مطالباتشان از شرکت های بیمه‌ و نبود توان مالی برای خرید این محصول را دلایل کمبود می‌دانند.

برخی از والدین کنگاوری این موضوع را به رسانه‌ها منتقل کردند.

در کنگاور این روزها والدین نه در جست‌وجوی یک کالای مصرفی که در پیِ "یک قوطی امید" هستند؛ قوطی‌هایی که روی قفسهٔ داروخانه‌ها جایشان خالی است اما در دلِ مادران و پدران پر از درد مانده‌اند.

درست وقتی که فکر می‌کنی زندگی در یک شهر کوچک دست‌کم یک امتیاز دارد، مثلاً اینکه همه چیز را راحت‌تر می‌توان یافت ناگهان با واقعیتی تلخ روبه‌رو می‌شوی؛ شیرخشک در کنگاور به کالایی افسانه‌ای تبدیل شده است!

پدر و مادران کنگاوری این روزها نقش "شیرخشک‌یابان حرفه‌ای" را بازی می‌کنند، آنها صبح زود از خواب بیدار می‌شوند، نه برای رفتن به سر کار که برای گشتنِ داروخانه‌ها، از اولین تا آخرینش، گاهی هم وقتی جست‌وجوهایشان بی‌نتیجه می‌ماند به شهرهای همسایه پناه می‌برند.

در شهری که هر مغازه‌ای انبارهایی پر از کالاهای مختلف و بعضا غیر ضروری دارد، شیرخشک دست‌نیافتنی شده است.

در پی کمبود شیرخشک در داروخانه‌های کنگاور که موجب نارضایتی شده گفت‌وگویی با دکتر ادریس خالدی رییس شبکه بهداشت و درمان این شهرستان انجام شد که وی به تشریح دلایل و اقدامات انجام شده در این زمینه پرداخت.

دکتر خالدی در ابتدا به وضعیت موجود اشاره کرد و گفت: کمبود شیرخشک ناشی از تحریم‌ و کمبود مواد اولیه است که توزیع آن به صورت سهمیه‌ای توسط شرکت‌ها انجام می‌شود؛ با پیگیری‌ انجام شده بیشترین سهمیه ممکن به شهرستان کنگاور اختصاص یافته است.

وی افزود: تهیه و توزیع شیرخشک بر عهده داروخانه‌های بخش خصوصی بوده و نظارت بر حسن انجام این فرآیند به عهده شبکه بهداشت است.

او تاکید کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیشتر داروخانه‌های کنگاور سهمیه خود را دریافت کرده‌اند و در مواردی که کم‌کاری مشاهده شده که مهلتی برای جبران به آنها داده شده است.

رییس شبکه بهداشت و درمان کنگاور گفت: شیرخشک به صورت نقدی توسط داروخانه‌ها خریداری می‌شود و شرکت های بیمه‌ با تاخیر چند ماهه هزینه‌ها را پرداخت می‌کنند که این امر فشار مالی مضاعفی به داروخانه‌ها وارد کرده و انگیزه فروش را کاهش می دهد.

خالدی یادآور شد: همچنین شرکت‌های پخش غذا و دارو از تاریخ ۲۰ اسفند تا ۹ فروردین هیچ توزیعی نداشته‌اند و با توجه به ازدحام مهمانان نوروزی ذخیره شیرخشک داروخانه‌ها پاسخگوی نیاز شهروندان نبوده است.

وی خاطرنشان کرد: شبکه بهداشت و درمان کنگاور ضمن پیگیری چرایی توزیع نشدن شیرخشک توسط شرکت‌های پخش مکاتباتی نیز با اداره غذا و دارو برای افزایش سهمیه و رییس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه برای فشار بر بیمه‌ها جهت پرداخت به موقع مطالبات داروخانه‌ها انجام داده است؛ همچنین نظارت بر داروخانه‌هایی که کم‌کاری داشته‌اند ادامه دارد و امیدواریم که مشکلات موجود تا حدود قابل توجهی مرتفع گردد و در آینده نیز وضعیت بهتری داشته باشیم.

وی ابراز امیداری کرد با پیگیری صورت گرفته بزودی مشکل کمبود شیرخشک برطرف شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر