هواداران ایران ناامیدترین در بین ۳۲ تیم جام جهانی
یک سایت خبری از طریق یک تجزیه و تحلیل آماری امیدوارترین و ناامیدترین هواداران را در آستانه جام جهانی قطر معرفی کرده است.
به گزارش مملکت آنلاین، به نقل از completesports، جام جهانی فوتبال هر چهار سال یکبار برگزار میشود و میلیاردها مخاطب تلویزیونی را به خود جذب میکند. با نزدیک شدن به دوره بعدی تب فوتبال به سراغ هواداران در سراسر جهان آمده است. اما طرفداران کدام کشورها در حال حاضر خیلی برای این رویداد هیجان زده هستند؟
با تجزیه و تحلیل دادههای احساسات هواداران در رسانههای اجتماعی طی ۱۲ ماه گذشته توانستیم تشخیص دهیم که طرفداران کدام کشورها نسبت به جام جهانی آینده امیدوارتر هستند.
با مقایسه دادههای رسانههای اجتماعی در سراسر اروپا، مشخص است که مردم پرتغال بیشترین هیجان را در مورد جام جهانی در بین کشورهای اروپایی دارند.
در واقع، تقریباً یک چهارم (۲۴.۹۰٪) از ۲۹۸۵۷ پست رسانههای اجتماعی هواداران فوتبال پرتغال در ۱۲ ماه گذشته ماهیت مثبت داشته است. این کشور هرگز جام جهانی را نبرده است اما کریستیانو رونالدو امید اصلی یک ملت برای بردن جام خواهد برد.
در همین حال، بلژیک با ۲۰.۷۰ درصد از ۱۵۹۲۴ پست در رتبه دوم است. فیفا آنها را در ژوئن ۲۰۲۲ به عنوان دومین تیم برتر جهان رتبهبندی کرده است، بنابراین انتظار مردم این کشور برای قهرمانی قابل درک است. پس از آن، فرانسه و اسپانیا هر دو در ردههای بعدی قرار گرفتند.
هواداران عربستان سعودی از همه هیجان زدهتر و امیدوار تر نسبت به جام جهانی هستند و ۳۳.۳۰ درصد از ۱۲۴۹۶۴ پست اجتماعی مرتبط با این کشور مثبت تلقی میشوند. با توجه به این که این مسابقات در کشور همسایه قطر برگزار میشود، شاید این موضوع چندان تعجب آور نباشد. در واقع، کشور میزبان نیز یکی از امیدوارترین کشورهاست.
کشور/ (رده بندی فیفا)/ درصد دیدگاه مثبت هواداران
عربستان سعودی/ چهل و نهم/ ۳۳ درصد
سنگال/ بیستم/ ۳۱ درصد
کاستاریکا/ سی و یکم/ ۲۹ درصد
قطر / پنجاه و یکم/ ۲۸ درصد
غنا/ شصتم/ ۲۷ درصد
کامرون/ سی و هفتم/ ۲۶ درصد
پرتغال/ هشتم/ ۲۵ درصد
اروگوئه/ سیزدهم/ ۲۴ درصد
ژاپن/ بیست و سوم/ ۲۲ درصد
استرالیا/ چهل و دوم/ ۲۲ درصد
اکوادور/ چهل و ششم/ ۲۱ درصد
بلژیک/ دوم/ ۲۱ درصد
فرانسه/ سوم/ ۲۰ درصد
اسپانیا/ هفتم/ ۲۰ درصد
مکزیک/ نهم/ ۱۸ درصد
برزیل/ اول/ ۱۸ درصد
صربستان/ بیست و پنجم/ ۱۷ درصد
کره جنوبی/ بیست و نهم/ ۱۷ درصد
کانادا/ سی و هشتم/ ۱۶ درصد
آرژانتین/ چهارم/ ۱۵ درصد
دانمارک/ یازدهم/ ۱۴ درصد
انگلیس/ پنجم/ ۱۳ درصد
ولز/ هجدهم/ ۱۳ درصد
کرواسی/ شانزدهم/ ۱۲ درصد
سوئیس/ چهاردهم/ ۱۱ درصد
ایالات متحده آمریکا/ پانزدهم/ ۸ درصد
آلمان/ دوازدهم/ ۶ درصد
لهستان/ بیست و ششم/ ۷ درصد
مراکش/ بیست و چهارم/ ۹ درصد
هلند/ دهم/ ۷ درصد
تونس/ سی و پنجم/ ۵ درصد
ایران/ بیست و یکم/ ۲ درصد
روش شناسی
از طریق استفاده از دادههای احساساتی که از طریق ابزار Linkfluence به دست آمده است، ما قادر به تجزیه و تحلیل و تعیین میزان هیجان و امید هر کشور در طول ۱۲ ماه گذشته در آستانه جام جهانی ۲۰۲۲ قطر بودهایم.
انتهای پیام/