ارسال لایحه تکمیلی شکایت ایران از فدراسیون جهانی جودو
وکیل پرونده دفاع از فدراسیون جودوی ایران از ارسال لایحه تکمیلی شکایت ایران از فدراسیون جهانی جودو به دادگاه حکمیت ورزش(CAS) خبر داد.
به گزارش مملکتآنلاین، امیر ساعد وکیل با یادآوری اینکه «۲۸ شهریور سال جاری بود که کمیسیون بدوی انضباطی فدراسیون بین المللی جودو طی نامهای به فدراسیون جودوی ایران اعلام کرد که این فدراسیون از کلیه فعالیتهای اداری و اجتماعی و شرکت در مسابقات بین المللی تحت نظر فدراسیون جهانی معلق شده و امکان حضور در هیچ یک از مسابقات بین المللی را ندارد» خاطرنشان کرد: طی جوابیهای توسط فدراسیون جودوی جمهوری اسلامی ایران با هماهنگی با مسئولان ذیربط و با هدف اعتراض به تصمیم کمیسیون انضباطی فدراسیون جهانی، شکایتی تنظیم شد.
وی افزود: انتظار میرود طی روزهای آتی نتیجه مرجع تجدید نظر انضباطی فدراسیون جهانی جودو اعلام شود.
وی اظهار کرد: پس از جمعبندی کارشناسان این تصمیم قطعیت پیدا کرد که با توجه به محدودیت زمانی برای ثبت اعتراض فدراسیون جودوی ایران در دادگاه بین المللی ورزش و احتمال از بین رفتن حقوق و منافع طرف ایرانی حتما از اقدام فدراسیون جهانی جودو شکایت شود.
ساعد وکیل خاطرنشان کرد: در نتیجه با همراهی رئیس محترم فدراسیون جودو آقای آرش میر اسماعیلی مسئولیت دفاع حقوقی پرونده بر عهده اینجانب قرار گرفت و بر اساس مقررات دادرسی در دادگاه حکمیت ورزش که در لوزان سوئیس مستقر است شکایت مقدماتی در تاریخ ۹۸/۷/۱۶ ثبت شد و اعلام گردید و ظرف ۱۰ روز لایحه تکمیلی فدراسیون جودوی ایران در دادگاه بین المللی حکمیت ورزش ثبت خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه «امروز لایحه تکمیلی از طرف فدراسیون جودو برای این دادگاه ارسال شد» افزود: این لایحه تکمیلی که حجمی بیش از ۵۰ برگ دارد اساس استدلالات و دفاعیات خود را بر اولا شتابزدگی فدراسیون بین المللی جودو در اتخاذ تصمیم انضباطی علیه فدراسیون ایران که مغایر با اصول حاکم بر عملکرد فدراسیون های بین المللی ورزشی است می گذارد، ثانیاً با توجه به رویه قبلی فدراسیون جهانی جودو مفاد اساسنامه این فدراسیون و مقررات مربوط به تشکیلات فدراسیون جهانی جودو موارد متعددی از قصور مسئولان فدراسیون جهانی دیده میشود. حتی اقدامات مقامات فدراسیون جهانی و موضع گیری آنها این شائبه را مطرح میکند که از اصول بیطرفی در ورزش خارج شدهاند.
این وکیل دادگستری با بیان اینکه «با لحاظ این موارد و نکات حقوقی دیگری که از مفاد منشور المپیک، منشور اخلاقی فدراسیون جهانی جودو و المپیک و سایر مقررات بین المللی حاکم بر حقوق ورزشی، دفاعیات فدراسیون جودو ارائه گردید» گفت: با توجه به اعلام دادگاه بین المللی ورزشی تاکنون اعتراضی از طرف فدراسیون جهانی در خصوص ادامه روند رسیدگی به این پرونده به زبان انگلیسی ثبت نشده است؛ لذا باید منتظر باشیم تا بر اساس مقررات دادرسی فدراسیون جهانی جودو در ظرف ۲۰ روز از تاریخ وصول لایحه فدراسیون جهانی دفاعیات خود را در دادگاه بین المللی ورزش به ثبت برساند و متعاقباً ادامه جریان رسیدگی دنبال خواهد شد.
ساعد وکیل خاطرنشان کرد: این اقدام حقوقی به منظور دفاع از خانواده ۶۰ هزار نفری جودوی ایران و حتی به تعبیری کل جامعه ورزش ایران صورت گرفته است تا همچنان جوانان ورزشکاران و قهرمانان کشور چشم انداز روشنی برای خود جهت حضور در میدان های مختلف ورزشی را داشته باشند.
وی در پایان گفت: ضروری می دانم علاوه بر این اقدام حقوقی ظرفیتهای دیپلماسی ورزشی نیز با جدیت فعال شده و بدون تردید هر زمان که امکان هرگونه تعامل بین فدراسیون جهانی جودو و فدراسیون ایران فراهم شد این اتفاق زمینهساز از سرگیری حضور جودوکاران قهرمان کشور در رقابت های بین المللی شود.