ایران با شکست عراق صدرنشین صعود کرد / حفظ آمار ۱۰۰ درصد برد اسکوچیچ با خروج از بحران ویلموتسی
تیم ملی کشورمان با برد برابر عراق به عنوان صدرنشین راهی دور سوم مقدماتی جام جهانی در منطقه آسیا شد.
به گزارش مملکت آنلاین، گل سردار آزمون علاوه بر زمینهساز هفتمین برد متوالی تیم ملی با هدایت اسکوچیچ، بحرانی که در دوران ویلموتس برای فوتبال کشورمان رقم خورده بود را به فراموشی سپرده و بعنوان تیم نخست راهی دور سوم مقدماتی جام جهانی در منطقه آسیا شویم.
ایران و عراق امشب (سهشنبه) در حساسترین دیدار گروه C مرحله مقدماتی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر از ساعت ۲۱ به مصاف هم رفتند.
دراگان اسکوچیچ، سرمربی ایران تیمش را در این بازی با ترکیب علیرضا بیرانوند، صادق محرمی، احسان حاج صفی (کاپیتان) ، شجاع خلیلزاده، سعید عزت الهی، علیرضا جهانبخش، مهدی طارمی، محمدحسین کنعانیزادگان، احمد نوراللهی، علی قلیزاده و سردار آزمون راهی میدان کرده و کاتانچ، سرمربی عراق هم در این بازی از جلال حسن، احمد ابراهیم، علاء المحاوی، علی عدنان، میثم جبار، سعد ناطق ناجی، امجد عطوان، همام طارق، صفا هادی، بشار رسن و مهند علی استفاده کرده است.
گزارش بازی:
نیمه نخست
تا دقیقه ۵: دو تیم در ابتدای دیدار یکدیگر را محک زدند و توپ بیشتر در میانه میدان در جریان بود.
دقیقه ۸: توپ پس از انجام حرکت ترکیبی ملیپوشان به جناح راست و صادق محرمی رسید اما ارسال او به مدافع عراق برخورد کرد و به کرنر رفت. ارسال قلیزاده از روی نقطه کرنر هم توسط مدافعان عراق برگشت داده شد.
دقیقه ۹: در حالی که عراقیها صاحب یک ضدحمله خطرناک شده بودند، احمد نوراللهی در میانه میدان بازیکن عراق را سرنگون کرد و از داور بازی کارت زرد دریافت کرد.
دقیقه ۱۲: عراقیها صاحب یک ضدحمله خطرناک دیگر شدند و در شرایطی که در صحنه ۲ مقابل یک با مدافع ایران بودند، بازیکن ایران هوشمندانه عمل کرد و با قطع توپ مانع از تک به تک شدن عراقیها با بیرانوند شد.
دقیقه ۱۳: طارق همام با خطا روی جهانبخش با کارت زرد داور جریمه شد.
دقیقه ۱۵: شوت صفا هادی از پشت محوطه جریمه با برخورد به بازیکنان ایران به شکلی خطرناک به کرنر رفت. در این صحنه بازیکنان عراق اعتقاد به خطای هند پنالتی داشتند.
دقیقه ۱۶: روی ارسال کرنر، بازیکنان عراق روی بیرانوند خطا کردند که در این صحنه بازیکنان دو تیم با هم درگیر شدند که با دخالت داور ماجرا ختم به خیر شد.
دقیقه ۱۹ (گل آفساید ایران): ارسال دقیق سعید عزتاللهی از میانه میدان به پشت مدافعان عراق به سردار آزمون رسید و او توانست دروازه حریف را باز کند اما این صحنه توسط داور به درستی آفساید اعلام شد.
دقیقه ۲۱: جلال حسن، دروازهبان عراق هنگام زدن ضربه دروازه سعی در اتلاف وقت داشت که با تذکر داور مواجه شد.
دقیقه ۲۲: عراقیها با توپربایی در میانه میدان صاحب ضد حملهای دیگر شدند که صفا هادی توپ را به بشار رسن رساند اما سعید عزتاللهی خودش را رساند و توپ بشار را زد.
دقیقه ۲۸: سردار آزمون با نفوذ از جناح راست وارد محوطه جریمه عراق شد و در موقعیتی قرار گرفت که میتوانست با پاس کاتبک به طارمی، دروازه حریف را باز کنند اما این پاس پیش از رسیدن به طارمی توسط مدافعان عراق دفع شد. با این حال دفع توپ عراقیها دوباره به سردار رسید که این بار پاس او دقیق نبود و این موقعیت خطرناک از دست رفت.
دقیقه ۳۱: مهدی طارمی در داخل محوطه جریمه عراق سرنگون شد و با این که احساس مصدومیت میکرد و بازیکنان ایران توپ را به بیرون زدند، داور اعتقادی به خطای پنالتی نداشت. داور پس از این صحنه "کولینگ بریک" داد.
گل اول برای ایران، دقیقه ۳۶: پاس عالی قلیزاده از میانه میدان برای حاجصفی او را در موقعیت عالی قرار داد و کاپیتان تیمملی در این صحنه قدر توپی که به او رسیده بود را دانست و با پاسی خوب، توپ را برای سردار آزمون فرستاد و مهاجم فرصت طلب ایران با خونسردی دروازه عراق را باز کرد.
دقیقه ۴۱: شوت مهند علی از داخل محوطه جریمه به مدافع ایران برخورد کرد و دفع شد.
دقیقه ۴۲: جهانبخش پس از فاصله گرفتن از توپ سعی کرد با تکل خودش را به توپ برساند که با بازیکن عراق برخورد کرد و با کارت زرد داور جریمه شد.
دقیقه ۴۵: ضربه سر بازیکن عراق روی ارسال از نقطه کرنر به راحتی در اختیار بیرانوند قرار گرفت.
تا دقیقه ۲+۴۵: بازیکنان ایران در دو دقیقه وقت اضافه بازی را کنترل کردند تا برنده به رختکن بروند.
نیمه دوم
دقیقه ۴۷: بشار رسن با از پیش رو برداشت مدافعان ایران در موقعیت خوب گلزنی قرار گرفت اما شوت بدون زاویه او توسط بیرانوند مهار شد.
دقیقه ۴۷: بیرانوند شروع مجدد خوبی داشت که سعد ناطق توپ را با دست زد تا مانع از ضدحمله ایران شود. داور در این صحنه به بازیکن عراق کارت زرد نشان داد.
دقیقه ۵۴: صفا هادی به شکل خطرناکی روی پای حاج صفی رفت اما داور تنها به اعلام خطا بسنده کرد.
دقیقه ۵۹: ایمن حسین به جای مهند علی به میدان آمد.
دقیقه ۶۲: سعید عزتاللهی چسبیده به محوطه جریمه به عراقیها ضربه ایستگاهی داد. بشار رسن پشت این توپ ایستاد و ضربهاش به شکلی خطرناک از بالای دروازه بیرانوند به بیرون رفت.
دقیقه ۶۸: همام طارق از زمین بازی خارج شد و ابراهیم بایش به میدان رفت.
دقیقه ۶۹: میلاد سرلک و میلاد محمدی به جای سعید عزتاللهی و احسان حاجصفی به میدان رفتند.
تا دقیقه ۷۰: عراقیها حدود یک ربع است که بازی را در اختیار گرفتهاند و تیمملی ایران را به عقب راندهاند. بشار رسن در دقیقه ۷۰ ضربه خطرناکی زد که با فاصله کمی از بالای دروازه به بیرون رفت.
دقیقه ۷۱: احمد نوراللهی در حالی که توپ در اختیار نداشت پس از برخورد با عطوان به زمین افتاد و احساس مصدومیت کرد.
دقیقه ۷۲: روی همکاری عالی طارمی و سردار آزمون، توپ مقابل دروازه به سردار رسید اما ضربه او توسط دروازهبان عراق مهار شد تا این موقعیت خوب از دست برود.
دقیقه ۷۸: مهدی قایدی و سامان قدوس به جای سردار آزمون و علیرضا جهانبخش به میدان رفتند.
دقیقه ۸۰: قلیزاده روی حرکت انفرادی و با کمک حرکت بدون توپ طارمی توانست در داخل محوطه جریمه تک مدافع پیش رویش را بردارد تا مقابل دروازهبان عراق قرار بگیرد اما ضربه او درست به جایی رفت که جلال حسن قرار داشت و او توپ را مهار کرد.
دقیقه ۸۲: مهدی طارمی با خطا روی بازیکن عراق با کارت زرد داور مواجه شد.
دقیقه ۸۴: حرکت ترکیبی قلیزاده، قدوس و قایدی توپ را به قایدی رساند و این بازیکن ریز نقش با یک چرخش، پاس خوبی ارسال کرد که مدافعان عراق توپ را دفع کردند.
دقیقه ۸۵: قدوس با پاس پشت پای قلیزاده در موقعیت تک به تک با جلال حسن قرار گرفت اما شوت او زاویه نداشت و دروازهبان عراق توپ را مهار کرد.
دقیقه ۸۵: شوت احمد نوراللهی از پشت محوطه جریمه توسط جلال حسن مهار شد.
دقیقه ۸۶: مهدی طارمی پس از اعلام آفساید از سوی داور به توپ ضربه زد که این کار میتوانست برای او کارت زرد به همراه داشته باشد اما داور به نوعی نخواست کاپیتان ایران در این دقایق را با کارت زرد دوم جریمه کند و از این صحنه چشمپوشی کرد.
دقیقه ۹۳: کاوه رضایی به جای علی قلیزاده وارد میدان شد.
تا دقیقه ۵+۹۰: بازیکنان ایران در وقتهای تلف شده بازی را کنترل کردند و توانستند برنده نبرد حساس با عراق باشند تا پس از ۱۰ سال ایران در یک بازی رسمی عراق را شکست دهد. ایران آخرین بار در جام ملتهای ۲۰۱۱ توانسته بود عراق را شکست دهد.
به این ترتیب تیم ملی بعد از کسب ۱۲ امتیاز در بحرین از چهار بازی، ۱۸ امتیازی شد و به عنوان تیم نخست با اقتدار راهی دور سوم شد و عراق نیز با ۱۷ امتیاز و شرایط بهتر نسبت به سایر تیمهای دوم به عنوان یکی از تیمهای دوم برتر صعود کرد.
انتهای پیام/