وزیر ورزش: هیاتها نباید تیمداری کنند / استخدام قهرمانان ورزشی تا ۲ ماه آینده حل میشود
وزیر ورزش و جوانان گفت: هیاتهای ورزشی نباید تیمداری کنند، آنها وظیفه مدیریت کلان دارند.
به گزارش مملکت آنلاین، کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان در سفر خود به اسلامشهر افزود: ما هم باید تسهیلاتی فراهم کنیم تا باشگاههایی که به فعالیت میپردازند، از تسهیلاتی برخوردار شوند و این کار را انجام خواهیم داد.
وی در این سفر در جلسهای که با ورزشکاران، هیاتهای ورزشی و تعدای از سمنهای شهرستان داشت اظهار کرد: موفقیتهای اخیر ورزشکاران این شهر را در بازیهای آسیایی و پارآسیایی تبریک میگویم. من با ظرفیتهای این شهر بیگانه نیستم و نیاز به توجه بیشتری در عرصه قهرمانی دارد. همه ورزش، ورزش قهرمانی نیست و رسالت اول ما، سلامتی همه اقشار جامعه است و ما به عنوان سیاستگذار ورزش وظیفه داریم ورزش را عمومی کنیم. در این شهرستان حدود ۱۷ هزار ورزشکار بیمهای وجود دارد و این آمار اصلا خوب نیست.
به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، وزیر ورزش و جوانان گفت: باشگاهها باید به جذب ورزشکار بپردازند. حدود ۱۵۴ باشگاه در شهرستان فعالیت میکنند و ۱۹۰ سالن در این شهرستان وجود دارد ولی با این آمار، میزان بهرهوری پایین است. سرانه ورزشی یک عدد است و مشکل ما را سرانه ورزشی حل نمیکند و باید استفاده بهینه از سرانههای ورزشی کشور داشته باشیم.
او در ادامه تاکید کرد: وقتی یک سالن در ۲۴ ساعت، ۲۰ ساعت از آن استفاده میشود، میتوانیم نتیجه بگیریم که باید سالن دومی نیز در آن منطقه راهاندازی شود. وقتی جمعیت سازمانیافته ۱۷ هزار نفر میشود، من به مساله امکانات این منطقه شک میکنم چون استقبالی صورت نگرفته است.
وزیر ورزش و جوانان با انتقاد از شرایط ورزشکاران این شهرستان و استقبال از ازدیاد امکانات ورزشی افزود: این امکانات مال مردم اسلامشهر است و برای دانشآموزی است که سالن کنار مدرسهاش است اما آن سالن تعطیل است. ما در کل کشور این مشکل را داریم.
هاشمی افزود: قهرمانان از همین مسیرها به وجود میآیند و باید باشگاهداری اثربخشتر عمل کند. هیاتی در شهرستان موفق است که باشگاههای بیشتری داشته باشد اما هیات بخواهد خودش تیمداری کند، قطعا این هیات، هیات موفقی نیست.
هاشمی خطاب به روسای هیاتهای ورزشی حاضر در جلسه تاکید کرد: اولین رسالت شما این است که به دنبال جذب نیروی انسانی مستعد از طریق باشگاهها باشید. من چندتا از سالنها را بازدید کردم و انصافا کار بزرگ و خوبی صورت گرفته است و بخش قابل توجهی از ورزشکاران این شهرستان تحت پوشش این باشگاهها دارند فعالیت میکنند.
هاشمی گفت: راه رسیدن به ورزش قهرمانی پایدار، آموزش و پرورش است و این راهی است که دنیا رفته است. ما حدود ۱۶.۵ میلیون دانشآموز در کشور داریم و همه اینها استعداد هستند. سلامتی آنها وظیفه ماست و باید روی آنها کار کنیم.
وزیر ورزش و جوانان در ادامه افزود: فکر نکنید آموزش و پرورش چون یک دستگاه جداست، کاری نباید انجام دهیم. باید ارتباط با دستگاههایی که با ورزش مربوط است، به صورت مستمر صورت بگیرد. سیاستگذاری وظیفه ما است اما در اجرا هر دستگاهی باید کار خود را انجام دهد. یکی موضوعات ارزیابی ما از شهرستانها این است که امکانات ورزشی از بهرهوری خوبی برخوردار باشند.
هاشمی خاطرنشان کرد: بحث بیمه مربیان هم مطرح شد که این یک زخم کهنه و قدیمی است. تا زمانی که مربیگری شغل محسوب نشود، نمیتوانیم مساله بیمه را حل کنیم. در طول ۱۲ ماه، مربی به اردوی تیم ملی میآید و پولی هم نمیگیرد و بیمه نمیشود. امیدوارم با کمک مجلس، بتوانیم این مشکل را حل کنیم.
هاشمی خاطرنشان کرد: من اخیرا نامهای به دکتر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی زدم و یک لایحهای در دستور صحن قرار گرفته است و با توجه به صحبتهای مقام معظم رهبری درخصوص اشتغال ورزشکاران این موضوع باید مورد بررسی قرار بگیرد.
او افزود: اگر قانون جدید تا ۲ ماه آینده تصویب شود، مشکلات استخدام قهرمانان و همچنین استخدام فرزندان قهرمانان پارالمپیکی برطرف خواهد شد. بحث معافیت خدمت قهرمانان هم وجود دارد. آن چیزی که قانون میگوید، این است که قهرمان بازیهای آسیایی و مسابقات جهانی و اول تا سوم المپیک میتوانند از خدمت معاف شوند اما در قانون جدید، اول تا سوم بازیهای آسیایی، مسابقات جهانی و بازیهای المپیک مشمول این قانون خواهند شد.
وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: در بحث مسکن ورزشکاران هم اگر شرایط لازم وجود داشته باشد، ما طی نامهای به وزارت مسکن و شهرسازی، کارهای لازم را پیگیری خواهیم کرد. ما قطعا کمک خواهیم کرد و طی صحبتهایی که انجام دادیم، سعی میکنیم دست خالی این شهر را ترک نکنیم.
هاشمی درخصوص وضعیت جوانان این منطقه هم گفت: موضوع جوانان هم موضوع مهمی است. در حوزه جوانان چند مشکل وجود دارد که یکی از آنها مسکن است و موضوع جوانان، یک موضوع فرابخشی است و بحث اشتغال و ازدواج و فرزندآوری یک چالش تلقی میشود.
انتهای پیام/