مایکروسافت، روسیه را به دست داشتن در حملات رایانهای متهم کرد
مایکروسافت اعلام کرد: ۵۸ درصد رخنهگریها زیر سر روسیه است.
به گزارش مملکت آنلاین، بر پایه پژوهش تازهای که مایکروسافت انجام داده است، ۵۸ درصد کل حملات رایانهای که سال گذشته با پشتیبانی دولتها علیه هدفهای غربی انجام گرفت زیر سر روسیه بوده است.
بنا به گزارشها، سازمانهای دولتی و اندیشکدههای ایالات متحده، بریتانیا، اوکراین و همچنین کشورهای اروپایی عضو پیمان ناتو از جمله هدفهای مهم این حملات بودند.
آثار ویرانگر رخنه در شرکت سولار ویندوز نیز که مدتهای طولانی از دیدهها پنهان بود و در آن به شکل عمده دادههای شرکتهای فناوری اطلاعات و از جمله مایکروسافت مورد دستبرد قرار گرفت، میزان موفقیت رخنهگران مورد پشتیبانی دولت روسیه در سال منتهی به ۹ تیر را به ۳۲ درصد افزایش داد در حالی که این شاخص در ۱۲ ماه پیش از آن ۲۱ درصد بود.
چین بر پایه یافتههای مایکروسافت در کمتر از یک دهم رخنهگریهای مورد حمایت دولتها دست داشته است اما در ۴۴ درصد اوقات در دستبرد زدن به شبکههای هدف موفق بوده است. این دادهها در دومین گزارش سالانه دفاع دیجیتالی مایکروسافت آمده است که بازه زمانی ژوئیه ۲۰۲۰ تا ژوئن ۲۰۲۱ را در بر میگیرد.
رخنهگریهای گستردهای که با پشتیبانی روسیه انجام میگیرد مشهور خاص و عام است اما گزارش مایکروسافت حاوی جزییات خاص و نامعمولی است و به خوبی نشان میدهد که در این حوزه از سایر دشمنان ایالات متحده یک سر و گردن بالاتر است.
همچنین بر پایه این گزارش حملات باجافزاری از معضلات جدی و فزاینده است و هماکنون ایالات متحده بیش از هر کشوری هدف این حملات است به طوری که بیش از سه برابر کشور بعد از خود مورد چنین حملاتی قرار میگیرد.
حملات باجافزاری جرم است و با انگیزه مالی انجام میگیرد به طوری که اغلب حملهکننده در قبال بازگرداندن امکان دسترسی به رایانهای از کاربر آن مبلغی رمزارز درخواست میکند.
اما رخنهگریهای مورد پشتیبانی دولتها به طور عمده با هدف دستیابی به دادهها و به منظور برترییافتن در حوزههای امنیت ملی یا تجاری یا راهبردی انجام میگیرد. بنابراین برخورد دولتها با چنین حملاتی همراه با تسامح است و دستاندرکاران سایبری ایالات متحده از جمله ماهرترینها هستند.
انتهای پیام/