دو پیام رسان ایرانی بهطور آزمایشی به هم متصل شدند
معاون سیاستگذاری و اعتباربخشی سازمان فناوری اطلاعات گفت: اتصال بله و ایتا بهصورت آزمایشی در میان عده ای از کاربران این دو پیامرسان برقرار شده است.
به گزارش مملکت آنلاین، حامد منکرسی معاون سیاستگذاری و اعتباربخشی سازمان فناوری اطلاعات گفت: فرایند رشد هر تکنولوژی نیاز به یکپارچگی و اتصال متقابل سامانه های مختلف دارد.
او افزود: برای مثال در گذشته اتوماسیون های اداری به صورت مستقل کار میکردند، نامه نگاری های درون سازمانی به راحتی انجام میشد اما یک زمانی نیاز شد که سازمان ها با یکدیگر مکاتباتی را داشته باشند که به صورت الکترونیکی تبادل کنند. برای این موضوع استاندارد هایی به منظور فراهم کردن این تبادل مطرح شد تا سازمان ها به راحتی نامه نگاری هارا به صورت الکترونیکی انجام دهند.
معاون سیاست گذاری و اعتباربخشی سازمان فناوری اطلاعات بیان کرد: در کشور به دلیل این که تردد پیام رسان ها زیاد است و برای ارتباط با یکدیگر باید پیام رسان مرتبط را نصب کرد بنابراین ما تصمیم داریم دو پیام رسان ایرانی را به یکدیگر متصل کنیم.
او ادامه داد: این قابلیت فعلا بهصورت آزمایشی در میان عده ای از کاربران این دو پیامرسان برقرار شده و در گام بعدی این قابلیت روی نسخه تحت وب پیامرسانها هم فعال میشود.
منکرسی اظهار کرد: اتحادیه اروپا قانونی به نام دیجیتال تصویب کرد که در ماده هفتم این قانون به صورت خاص موضوع اتصال متقابل را مطرح میکند، پلتفرم هایی که قصد دارن در اتحادیه اروپا و کشورهای عضو اتحادیه فعالیت کنند یکسری اصول و امکانات را برای پلتفرم های محلی فراهم می کنند.
معاون سیاستگذاری و اعتباربخشی سازمان فناوری اطلاعات تصریح کرد: تا پایان سال موضوع تبادل متن را به صورت کامل در پیام رسان های داخلی اجرایی خواهیم کرد و یک ماه بعد از سال نیز موضوع تبادل فایل اجرایی خواهد شد و در فاز بعدی هم امکان عضویت در کانال های مشترک بین پیام رسان ها فراهم خواهد شد.
انتهای پیام/