اهداف مهم مرکز ملی تکام در حوزههای صنایع دستی و کارآفرینی
مرکز ملی تکام در حوزههای صنایع دستی و کارآفرینی اهداف مهمی دارد و در این راستا کمک به تجاری سازی و توانمندسازی از آن جمله است.
به گزارش مملکت آنلاین، در سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی، مدیر مرکز ملی تکام با قدردانی از حضور وزیر وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و توجه او به ساختار و برنامههای موفق در عرصه کارآفرینی، برنامههای این مرکز را در حوزههای مختلف صنایع دستی و کسبوکارهای مرتبط را اعلام کرد که با اجرایی شدن آن و حمایت وزیر قدمی بزرگی در پیشرفت این عرصه خواهد داشت.
عمده برنامهها و فعالیتهای این مرکز به شرح زیر است:
مرکز ملی تکام به همراه اساتید و افراد با تجربه مورد نیاز کارآفرینان سعی در به حداقل رساندن مشکلات کارآفرینان در قدم اول از روش ارائه آموزشهای لازم و سپس پشتیبانی مشاوره مالی از طریق هدایت درست منابع مالی به کارآفرینان اقدامات صورت میگیرد و آشنایی با قوانین و آئیننامههای مرتبط نیز در این دسته قرار دارد و چالش دیگری که پیش روی این عزیزان قرار بحث فروش خدمات و محصولات به موقع و در زمان معین قرار دارد، پشتکار و تلاش به همراه موقعیت سنجی مناسب در این مقوله از اهمیت بسیاری برخوردار است.
اهداف مرکز ملی تکام که در حوزههای صنایع دستی و کارآفرینی قدم برداشته است:
۱-اجرای برنامههای زنجیرهای تکام در سراسر کشور
۲-کمک به تشکیل صندوق سرمایه گذاری و تسهیلگری کارآفرینان خرد و متوسط
۳-برگزاری برنامههای ترویجی کارآفرینی باهدف فرهنگ سازی و ریل گذاری مناسب
۴-برگزاری نمایشگاههای سالانه ملی و استانی توانمندی کارآفرینان با محوریت کارآفرینان کشور
۵- کمک به تجاری سازی محصولات روستاییان در بازارهای ملی و منطقهای
۶- توانمندسازی از بخش پشتیبانی فنی و خدمات پس از فروش کسب و کارهای مرتبط با روستاییان
۷- تعیین سبد صادراتی محصولات و خدمات هر منطقه با ارتباط گیری تکام با هستههای موفق تولید محلی
۸-تلاش در جهت استفاده از فضای پولساز دنیای مجازی با رویکرد تجارت الکترونیک و حمایت از کسبوکارهای دیجیتال
۹-اجرای برنامه تکام در روستاهای هدف با رویکرد حمایت از محصولات محلی قابل ارائه در بازار باتوان برندسازی محصول استراتژیک روستا جهت پویایی روستا و جلوگیری از مهاجرت نیروی کار بومی
۱۰-سامانه فروش صنایع دستی و تولیدات مشاغل خانگی کل کشور
صنایع دستی ایران، میراث فرهنگی ملموس و ناملموس جان مایه تاریخ بشری یک جامعه است که میتوان هویت فرهنگی و زیستی آنها را تشخیص داد و به آنها افتخار ورزید و به رخ دیگر جوامع (جهانیان) کشید.
گذر و گذار از این سرچشمه تاریخی بیاعتنایی به قدمت فرهنگی یک جامعه است.
توجه به این آثارملموس و ناملموس تاریخی و فرهنگی غنا و سرمایه مادی و معنوی جامعه است. و بایستی آن جامعه به خود ببالد و از امتیازات آن استفاده کند و همه جهان را از این داشته ها آگاه سازد.
انتهای پیام/