مورد عجیب ۳۰ جهش ویروس کرونا در یک زن مبتلا به ایدز!
یک بررسی جدید منجر به کشف مورد یک زن آفریقایی مبتلا به بیماری ایدز شده است که بیش از ۲۰۰ روز حامل ویروس کرونا بوده که طی این مدت ۳۰ جهش در بدن وی رخ داده است.
به گزارش مملکت آنلاین، یک مطالعه جدید که به عنوان پیشچاپ در مجله medRxiv منتشر شده است، جزئیات مربوط به مورد عجیب یک زن مبتلا به HIV را توضیح میدهد که به مدت ۲۱۶ روز میزبان ویروس کرونا در بدن خود بوده است و این تحقیق نشان داد که ویروس کرونا بیش از ۳۰ بار درون بدن وی جهش کرده و حتی به گونههای نگران کنندهتر تغییر کرده است.
در میان همه این جهشها، گزارش شده است که این زن دارای جهش "E۴۸۴K" است که بخشی از نوع آلفا است که اولین بار در انگلیس مشاهده شد. وی همچنین دارای جهش "N۵۱۰Y" است که بخشی از نوع بتا است که اولین بار در آفریقای جنوبی دیده شد.
در مجموع گزارش شده است که ویروس کرونا ۱۳ مورد جهش در پروتئین سنبله و ۱۹ مورد دیگر درون بدن این زن داشته است.
این تحقیق هنوز مورد "بررسی همتا" قرار نگرفته است و هنوز مشخص نیست که آیا این بیمار جهشی از این جهشها را به دیگران منتقل کرده است یا خیر. این زن در مطالعهای بر روی ۳۰۰ فرد مبتلا به بیماری ایدز که پاسخ ایمنی بدن آنها به کووید-۱۹ را بررسی میکرد، شناسایی شد.
دکتر "خوان آمبروزینی" دانشیار بیماریهای عفونی در دانشگاه "بارسلونا" میگوید که در بیماران مبتلا به سرکوب سیستم ایمنی مشاهده میشود که ویروس کرونا برای مدت طولانیتری در بدن آنها میماند. به عنوان مثال آزمایش کرونای افرادی که پیوند کلیه داشتهاند، تقریباً به مدت یک سال مثبت میشود.
نام بیمار مورد بررسی در این مطالعه ذکر نشده است، اما میدانیم که او یک زن ۳۶ ساله است که در آفریقای جنوبی زندگی میکند. همچنین گزارش شده است که وی فقط علائم خفیف کووید-۱۹ را نشان داده است که به این معنی است که مورد وی به راحتی قابل شناسایی نبوده است.
این مطالعه برای درک چگونگی تأثیر "ویروس نقص ایمنی انسانی" یا همان HIV بر سویههای ویروس کرونا بسیار مهم است.
انتهای پیام/