کشف عامل جلوگیری از مرگ زودرس
دانشمندان عامل جلوگیری کننده از مرگ زودرس را پیدا کردند.
به گزارش مملکت آنلاین، دانشمندان آمریکایی متوجه رابطه بین شاخص اسیدهای چرب امگا ۳ و خطر مرگ زودرس شدند.
بر اساس نتایج بدست آمده از یک تحقیق که شامل اطلاعات مربوط به ۴۲ هزار نفر از ساکنان کشورهای مختلف بود، مشخص گردید ریسک و خطر مرگ زود روس در افرادی که شاخص اسیدهای چرب امگا ۳ بالاتری دارند، به طور متوسط ۱۳ درصد کمتر از افرادی است که سطح این عناصر در بدن آنها کمتر می باشد. بیمارانی که کمبود این اسیدها را دارند بیشتر در اثر سرطان، بیماری های قلبی عروقی و سایر دلایل می میرند.
سالهاست دانشمندان در حال بررسی ارتباط بین سطح امگا ۳ و بیماری های قلب، مغز، مفاصل و بینایی هستند، اما تعداد کمی از آنها تأثیر احتمالی اسیدهای چرب بر امید به زندگی را بررسی کرده اند.
محققان تأکید کردند که این بررسی جدید نشان می دهد که امگا ۳ موجود در ماهی های دریایی و غذاهای دریایی می تواند اثرات مفیدی بر سلامت بدن داشته و در نتیجه روند پیری را آهسته کند.
انتهای پیام/