اولین ابتلا به ایدز در جنگ جهانی اول بوده است
دانشمندان نطریهای جدید ارائه دادند که توضیح میدهد بیماری اچ.آی.وی از کجا آغاز شده است.
به گزارش مملکت آنلاین، اولین مورد آلودگی انسان به اچ.آی.وی در طول جنگ جهانی اول رخ داده است، این نظر توسط دانشمند کانادایی، پروفسور ژاک پپین از دانشگاه شربروک ابراز شد.
این محقق فرضیه ای را عنوان کرد که یک فرد برای اولین بار در سال ۱۹۱۶ در حین شکار میمونها در جنوب شرقی کامرون در منطقه مولوندو به اچ.آی.وی آلوده شد. دانشمند احتمال میدهند که یک سرباز فرانسوی، بلژیکی یا بریتانیایی که در نبردها علیه نیروهای آلمانی در کامرون که در آن زمان مستعمره آلمان بود شرکت کرده است، بیمار صفر اچ آی وی است.
پس از جنگ ، این سرباز به لئوپولدویل (کینشاسا فعلی)، که در کنگو بلژیک ( در حال حاضر جمهوری دموکراتیک کنگو)، بازگشت و به آغاز کننده همهگیری بیماری تبدیل شد، که در آغاز آن در دهه ۵۰ به حدود پانصد نفر منتقل شد.
به گفته این استاد دانشگاه، دلیل اصلی شیوع عفونت اچ.آی.وی پس از آن استفاده مجدد از سوزن در بیمارستان ها به دلیل کمبود عمومی دارو بود. این دانشمند متذکر می شود که از لئوپولدویل، عفونت اچ.آی.وی در سراسر کنگو گسترش یافته و پس از آنکه یکی از ساکنان هائیتی که از این کشور بازدید کرده بود به ویروس مبتلا شد به خارج از کشور رفت.
تا به امروز، سه بیمار که از اچ.آی.وی بهبود یافته اند شناخته شده است. دو نفر از آنها در حین درمان سرطان تحت پیوند مغز استخوان قرار گرفتند، در حالی که دیگری ترکیبی از داروهای ضد ویروس در ترکیب با نیکوتینامید را دریافت کرد.
تیموتی ری براون آمریکایی، اولین فردی که ۱۳ سال پیش از ایدز درمان شد، در سپتامبر سال گذشته پس از عود سرطان درگذشت. در مارس ۲۰۲۰ پزشکان مورد دوم درمان را تأیید کردند. رسانه ها گزارش دادند که بیمار درمان شده، آدام کاستیلخو ۴۰ ساله و اهل ونزوئلا است. وی از سال ۲۰۰۳ به عفونت اچ.آی.وی مبتلا است و در سال ۲۰۱۲ به او لنفوم بدخیم هوچکین مبتلا شد. وی مانند براون پیوند مغز استخوان اهدا کننده را انجام داد.
انتهای پیام/