مشکلات سفره غذایی ایرانی

از مشکلات سفره غذایی ایرانی چه می دانید؟

مشکلات سفره غذایی ایرانی

به گزارش مملکت آنلاین، مشکلات سفره غذایی ایرانی به ترتیب زیر است:

  • پرخوری
  • فراموش کردن بهترین شیوه پخت (بار گذاشتن)
  • حذف انواع آش ها از لیست غذایی
  • استفاده از ظروف غذایی مضر (استیل، تفلون، الومینیوم و ... )به جای ظروف سالم مثل (ظروف سنگی، مسی، پیرکس، چینی )
  • حداقل استفاده از سبزیجات در برنامه غذایی
  • استفاده از چند نوع غذا در یک وعده غذایی
  • کیفیت و کمیت غلط صبحانه
  • عدم آشنایی و عدم استفاده از مصلحات غذایی
  • استفاده از روغن های نباتی و کره گیاهی
  • سرخ کردن غذا
  • استفاده از مواد اولیه فریز شده
  • استفاده از مواد اولیه بیات شده
  • استفاده از مرغ و تخم مرغ ماشینی
  • استفاده از فراورده های گوشتی صنعتی (سوسیس، کالباس، همبرگر و ...)
  • استفاده از غلات تصفیه شده ( آرد سفید، برنج بدون سبوس)
  • استفاده از نوشیدنی صنعتی
  • استفاده از غذاهای کنسرو شده و فست فودها
  • استفاده از آب یخ
  • استفاده از قند و شکر مصنوعی (بکار رفته در انواع بیسکویت ها، بستنی و ...)
  • حذف سرکه و عسل از لیست مواد غذایی
  • مصرف همزمان میوه ها با غذا
  • استفاده زیاد از غذاهای دارای رشته های صنعتی (ماکارونی و لازانیا)
  • استفاده از ترشی ها و سرکه های صنعتی
  • استفاده از سبزیجات و میوه های گلخانه ای و غیر فصلی
  • استفاده از زودپز و مایکرو فر و ...
  • استفاده از خشکبار تیزابی

 

 

ارسال نظر