مشکلات سفره غذایی ایرانی
از مشکلات سفره غذایی ایرانی چه می دانید؟
به گزارش مملکت آنلاین، مشکلات سفره غذایی ایرانی به ترتیب زیر است:
- پرخوری
- فراموش کردن بهترین شیوه پخت (بار گذاشتن)
- حذف انواع آش ها از لیست غذایی
- استفاده از ظروف غذایی مضر (استیل، تفلون، الومینیوم و ... )به جای ظروف سالم مثل (ظروف سنگی، مسی، پیرکس، چینی )
- حداقل استفاده از سبزیجات در برنامه غذایی
- استفاده از چند نوع غذا در یک وعده غذایی
- کیفیت و کمیت غلط صبحانه
- عدم آشنایی و عدم استفاده از مصلحات غذایی
- استفاده از روغن های نباتی و کره گیاهی
- سرخ کردن غذا
- استفاده از مواد اولیه فریز شده
- استفاده از مواد اولیه بیات شده
- استفاده از مرغ و تخم مرغ ماشینی
- استفاده از فراورده های گوشتی صنعتی (سوسیس، کالباس، همبرگر و ...)
- استفاده از غلات تصفیه شده ( آرد سفید، برنج بدون سبوس)
- استفاده از نوشیدنی صنعتی
- استفاده از غذاهای کنسرو شده و فست فودها
- استفاده از آب یخ
- استفاده از قند و شکر مصنوعی (بکار رفته در انواع بیسکویت ها، بستنی و ...)
- حذف سرکه و عسل از لیست مواد غذایی
- مصرف همزمان میوه ها با غذا
- استفاده زیاد از غذاهای دارای رشته های صنعتی (ماکارونی و لازانیا)
- استفاده از ترشی ها و سرکه های صنعتی
- استفاده از سبزیجات و میوه های گلخانه ای و غیر فصلی
- استفاده از زودپز و مایکرو فر و ...
- استفاده از خشکبار تیزابی