یافته‌های جدید دانشمندان درخصوص مومیایی‌های کشف‌شده مرتبط با آدم فضایی‌ها

دانشمندانی که در حال بررسی ارتباط مومیایی‌های کشف‌شده در پرو با آدم فضایی‌ها بودند، به یافته‌ای جدید دست یافته‌اند که به باور آن‌ها اصالت این اجساد را تأیید می‌کند.

یافته‌های جدید دانشمندان درخصوص مومیایی‌های کشف‌شده مرتبط با آدم فضایی‌ها

به گزارش مملکت آنلاین، این مومیایی‌ها که در صحرای نازکا توسط روزنامه‌نگار و پژوهشگر یوفولوژی، خایمه مااوسان، کشف شده‌اند، سال‌هاست که تحت بررسی قرار دارند.

گروه تحقیقاتی اکنون اعلام کرده است که درون دهان یکی از این مومیایی‌ها، شواهدی از پرشدگی دندان و انجام کارهای دندانپزشکی مشاهده کرده‌اند که نشان می‌دهد این اجساد، موجودات زیستی بوده‌اند. دکتر خوزه زالسه، رئیس پیشین دپارتمان پزشکی نیروی دریایی مکزیک، و تیم او با استفاده از یک دوربین کوچک که در دهان مومیایی‌ای با نام «آنتونیو» قرار داده شد، تصاویری از موادی مشاهده کردند که به نظر می‌رسد پرکردگی‌های آمالگام باشد.

پرکردگی آمالگام از ترکیبی از فلزاتی همچون جیوه، نقره، مس و قلع تشکیل شده است. این در حالی است که امروزه از مواد دیگری مانند رزین، شیشه و ذرات سرامیکی در پر کردن دندان‌ها استفاده می‌شود. دکتر زالسه به دیلی‌میل گفته است که این مومیایی بین ۲۸ تا ۳۲ دندان دارد که برخی از آن‌ها شکسته‌اند. بر اساس مدل‌سازی سه‌بعدی، فاصله و ساختار دندانی آن شباهت‌هایی به نخستی‌سانان دارد.

علاوه بر این، بررسی چشم‌های این مومیایی نشان داده است که بافت خشک‌شده‌ای در محل عضلات داخلی چشم وجود دارد و بقایایی از عصب بینایی به‌طور کامل خشک شده است. زالسه این یافته را مدرکی غیرقابل انکار از واقعی بودن این مومیایی‌ها دانسته و تأکید کرده است که آن‌ها زمانی زنده بوده‌اند.

در سال ۲۰۱۷، مااوسان و گروهی از پژوهشگران مدعی شدند که مومیایی‌های کشف‌شده، موجوداتی سه‌انگشتی با جمجمه‌ای کشیده هستند. بقایای این اجساد با ماده‌ای سفیدرنگ پوشیده شده بود که به گفته تیم تحقیقاتی، برای حفظ و نگهداری آن‌ها به کار رفته است. پنج سال بعد، این مومیایی‌ها در کنگره مکزیک به نمایش گذاشته شدند، جایی که مااوسان تلاش کرد اصالت آن‌ها را اثبات کند.

با این حال دانشمندانی خارج از این گروه نیز این مومیایی‌ها را بررسی کرده و به نتایج متفاوتی رسیده‌اند. فلاویو استرادا، باستان‌شناس پزشکی قانونی، ادعا کرده است که این اجساد، تنها عروسک‌هایی هستند که با استخوان‌های حیوانات ساخته شده‌اند و در دوران معاصر با چسب‌های صنعتی مدرن به هم متصل شده‌اند.

در مقابل، جاشوا مک‌داول، وکیل مدافع و دادستان پیشین ایالت کلرادو، که یکی از این مومیایی‌ها را بررسی کرده، به اصالت آن‌ها باور دارد. به گفته او، اجسادی که استرادا بررسی کرده، با مومیایی‌هایی که گروه زالسه مطالعه کرده‌اند، ارتباطی ندارند و در واقع عروسک‌هایی هستند که در فرودگاه توقیف شده‌اند.

مومیایی‌ای که به نام «آنتونیو» شناخته می‌شود، در دسامبر ۲۰۲۴ معرفی شد. به گفته دکتر زالسه، این مومیایی بین ۱۷۰ تا ۱۷۵ سانتی‌متر قد دارد و برخی از دیگر مومیایی‌هایی که مورد بررسی قرار گرفته‌اند نیز دندان‌های کاملاً قابل شناسایی دارند. او تأکید کرده است که بررسی دندان‌ها می‌تواند اطلاعات مهمی درباره رژیم غذایی، رشد و عادات این موجودات ارائه دهد.

به گفته گروه تحقیقاتی، آزمایش تعیین سن با کربن-۱۴ نشان داده است که این مومیایی حدود ۱۵۰۰ سال قدمت دارد. این بدن مومیایی‌شده در حالی کشف شد که بازوهای آن روی سینه‌اش قرار گرفته و دستانش تقریباً به شانه‌هایش چسبیده بودند.

دکتر دیوید رویز ولا، رئیس پیشین انجمن پزشکی پرو، که نخستین بار «آنتونیو» را بررسی کرد، اعلام کرده است که این مومیایی دارای اندام‌هایی مشابه انسان و ساختار مغزی قابل مشاهده است. او همچنین مدعی شده است که آنتونیو به دلیل یک زخم ناشی از ضربه چاقو در ناحیه قفسه سینه جان خود را از دست داده است.

محققان همچنین اعلام کرده‌اند که بقایای این اجساد به دلیل قرار گرفتن در معرض نوعی چسب بسیار سمی حفظ شده است که ترکیب آن با مواد رایج در آن دوره تاریخی تطابق ندارد. این یافته‌ها باعث شده است که زالسه و تیم او همچنان به تحقیقات خود درباره این مومیایی‌ها ادامه دهند.

انتهای پیام/

منبع: العین فارسی

ارسال نظر