آجیل، افسردگی را کاهش میدهد
محققان میگویند: مصرف روزانه یک مشت آجیل میتواند ریسک ابتلا به افسردگی را تا ۱۷ درصد کاهش دهد.
به گزارش مملکت آنلاین، پژوهشگران اسپانیایی با بررسی دادههای مربوط به بیش از ۱۳ هزار نفر در بازه سنی ۳۷ تا ۷۰ سال در پایگاه اطلاعاتی بیوبانک بریتانیا از سالهای ۲۰۰۷ تا ۲۰۲۰، متوجه شدهاند که خوردن آجیل میتواند به افزایش سلامت مغز کمک کرده و ریسک ابتلا به افسردگی را کاهش دهد.
شرکتکنندگان این تحقیق از طریق پرسشنامه اعلام کرده بودند که چقدر آجیل مصرف کردهاند. در پایان مشخص شد افرادی که روزانه ۳۰ گرم آجیل خورده بودند، ۱۷ درصد کمتر از افرادی که این مغزها را مصرف نمیکردند، در معرض ریسک افسردگی قرار گرفتند.
اگرچه محققان دقیقاً توضیح ندادهاند که این مواد خوراکی چگونه میتوانند جلوی بروز افسردگی را بگیرند، اما این گمانهزنی را مطرح کردهاند که خواص ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی آجیل میتواند در مغز نقش محافظتی ایفا کند.
انتهای پیام/