ابتلا به سرطان در بین گیاهخواران کمتر از گوشتخواران
گیاهخواران ۱۴ درصد کمتر از گوشتخواران به سرطان مبتلا میشوند.
به گزارش مملکت آنلاین، عادتهای غذایی خاص مثل گیاهخواری یا ماهیخواری میتواند در کاهش میزان خطر ابتلا به سرطانهایی مثل سرطان روده، پروستات یا پستان تاثیر داشته باشد
یافتههای پژوهشی گسترده حاکی از آن است که گیاهخواران نسبت به گوشتخواران کمتر در معرض ابتلا به بیماری سرطان قرار دارند.
نتایج این پژوهش، که در دانشگاه آکسفورد انجام شده است، نشان میدهد که گیاهخواران ۱۴ درصد و افرادی که فقط گوشت ماهی مصرف میکنند ۱۰ درصد کمتر از گوشتخواران احتمال ابتلا به بیماری سرطان را دارند.
انتهای پیام/
منبع:
ایندپندنت