پپسی، نوشابههای خود را سالمتر میکند
شرکت « پپسی کو» قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ به میزان یک چهارم مقدار قند در نوشابههای خود را کاهش بدهد.
به گزارش مملکت آنلاین، شرکت « پپسی کو» قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ به میزان یک چهارم مقدار قند در نوشابههای خود را کاهش بدهد. بدین ترتیب این شرکت قصد دارد مشتریان این نوشابه و طرفداران تغذیه سالم را گسترش بدهد.
شرکت « پپسی کو» قصد دارد میزان قند در نوشابههای « پپسی کولا، لیپتون آیس تی، سون آپ» را تا ۲۵ درصد تا سال ۲۰۲۵ و تا ۵۰ درصد تا سال ۲۰۳۰ کاهش بدهد. فرمول تولید این نوشابه ها تغییر خواهد کرد و به جای شکر از شیرینکنندههای کم کالری استفاده خواهند کرد.
علاوه بر آن، این شرکت قصد دارد تنقلات کم چربی مانند « چیپس Lay’s» و ذرت بوداده را رواج بدهد. سیلویو پاپوویچ مدیر اجرایی « PepsiCo Europe»، اعلام کرد که امروزه در اروپا، تقریبا یکی از هر سه نوشابه که توسط این شرکت فروخته می شود فاقد قند است. امیدواریم این گرایش بمرور زمان افزایش یابد.
انتهای پیام/