40 ماده غذایی موثر در نان کامل وجود دارد/ با مصرف نان کامل از کرونا ایمن خواهید شد

مدیر عامل سمن تغذیه سالم و غلات کامل در اصفهان گفت: از 44 ماده غذایی، 40 ماده غذایی در نان کامل وجود دارد ، نانی که با آرد 7 درصد و 4 درصد سبوس گیری تولید بشود.

40 ماده غذایی موثر در نان کامل وجود دارد/ با مصرف نان کامل از کرونا ایمن خواهید شد

به گزارش مملکت آنلاین، محمد رضا خواجه در نشست هم اندیشی با متولیان حوزه آرد و نان و تغذیه سالم استان اصفهان و وزارت بهداشت اعلام کرد: هدف از ایجاد سمن تغذیه سالم و غلات کامل  معرفی نان کامل به مردم و ایجاد مطالبه و درخواست مردمی در حوزه تغذیه سالم، احیای تغذیه درمانی به جای دارودرمانی در سطح کشور است.

وی بیان داشت: کاهش و حذف ضایعات نان، احیا آرد کامل و نان سبوس دار، کاهش سبوس گیری آرد در کشور، لغو تهی سازی آرد باسبوس گیری، احیا عطر و بو  و رنگ و روی مجدد نان مصرفی ، استفاده بهینه از گندم ، آرد و نان ، احیا آموزش برای پرسنل فعال در صنعت نان باشگاه هواداران نان کامل از اهمیت فعالیت ها در سمن تغذیه سالم و غلات کامل است.

مدیر عامل سمن تغذیه سالم و غلات کامل در اصفهان اعلام کرد: لازم است که با اصلاح معایب نان  و تولید و توزیع نان کامل و آوردن بر سر سفره های مردم از شیوع لجام گسیخته چاقی، دیابت، سکته، فشارخون و چربی خون در کشور جلوگیری کنیم.

60 تا 80 درصد انرژی های دریافتی با مصرف نان کامل امکانپذیر است

سید مرتضی صفوی با اشاره به اینکه استارت نان سبوس دار از سال 80 زده شد، ادامه داد: پیشرفت یک کشور نیازمند افراد سالم است و برای رسیدن به افراد سالم باید تغذیه سالم را در سبد غذایی آنها قرار دهیم و این امکان پذیر نیست جز با اصلاح آردها و تولید آردهای 4 و 7 درصد ممکن است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه 60 تا 80 انرژی دریافتی از مصرف نان های سالم است، اعلام کرد: نان اگر با آرد کامل تهیه شده باشد و  واقعی سبوس دار باشد مشکل کم خونی، کمبود آهن، انواع ویتامین ها  و به ویژه کمبود ویتامین B را رفع خواهد کرد.

وی مضرات نان سفید را همچون شکر سفید دانست که تنها چاق کننده و تهی از عصاره مواد غذایی است، اضافه کرد: امروزه حتی نان سنگک که همواره وزارت بهداشت و اساتید تغذیه به عنوان یک نان خوب می شناخت امروزه با همان آرد سفید و 18 درصد تولید می شود که جای تاسف دارد.

صفوی گفت: مصرف گلاب و جوش شیرین که این روزها مطرح می کنند بدن را در مقابل کرونا ایمن می کند، شایعه است و این در صورتی است که شاید گل سرخ آنتی باکتریایی باشد اما انتی ویروس نیست.

وی اعلام کرد: بلایی که امروزه سر نان آمده است و نان را در یک مقطعی تمام خواص آن را با سبوس گیری گرفتند ، بر سر روغن آورند و با هیدروژنی کردن آن به شکل جامد  باعث  بالا بردن اسید چرب تراس  شدند و شمار  بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش دادند.

عضو هیئت مدیره سمن تغذیه سالم و غلات کامل نیز با اشاره به اینکه گندم قوت غالب و قوت جان مردم است و 35 سال پیش مشخص نیست اولین کارخانه نان سفید با کدام نظر علمی و کارشناسی و در دوران کدام وزارت خانه احداث شد و جوانه گندم که خود عامل جوانی بوده است را از گندم خارج کردند ، ادامه داد: هم اکنون 400 کارخانه آرد داریم که جان گندم را می گیرند و آرد سفید تولید می کنند.

صالحی ادامه داد: مصرف نان کامل بهترین و مطمن ترین روش بالا بردن ایمنی بدن و محافظ در مقابل کرونا است.

انتهای پیام/

ارسال نظر