آپارات گیم تعطیل شد
در پی جدال ادامهدار صداوسیما با هلدینگ صبا ایده که پلتفرمهایی چون فیلیمو و آپارات را اداره میکند، مالک آپارات حالا از تعطیلی سرویس «آپاراتگیم» خبر داده و این اتفاق را به «هجمههای وارد شده» نسبت میدهد.
به گزارش مملکت آنلاین، محمدجواد شکوریمقدم ـ مدیرعامل هلدینگ صبا ایده (مالک آپارات) ـ در بخشی از توضیحاتی که درباره دلایل این اتفاق ارائه داده، آورده است: «همانطور که میدانید حدود دو ماه قبل، جناب آقای جبلی رییس محترم سازمان صداوسیما در دانشگاه صنعتی شریف به حوزه گیم استریمینگ و آپارات گیم پرداختند و فضای آن را پر از محتواهای مستهجن و شیطانپرستی اعلام کردند. در پی آن، میزگردهایی در سازمان صداوسیما برگزار شد و روزنامهها این موضوع را تیتر کردند و همچنین به تمجید سرویسهای مشابه، مثل توییچ پرداختند. در مکالمهای هم که چند روز پیش، با مجموعه ساترا داشتم اعلام کردند که طی نامههایی از سمت برخی نهادها، موظف به نظارت دقیق و درست بر این فضا شدهاند.»
وی توضیح داده است: «با توجه به تجربه ۱۹ساله ما در اکوسیستم دیجیتال کشور ما این بار از اینکه بخواهیم انرژیمان را صرف توضیح دادن و جنگهای رسانهای متفاوت کنیم خسته شدهایم و میخواهیم نوع مواجههمان را با این چالش تغییر دهیم. این میدان را به خودشان واگذار میکنیم. میتوانند روی تلوبیون، سرویس استریمینگ راهاندازی کنند. علیرغم میل باطنی و در نهایت تاسف و ناراحتی، آپارات گیم از روز جمعه ۱۸ شهریور برای همیشه خاموش میشود.»
آپارات گیم از سال ۹۶ آغاز به کار کرده است و بنا بر اظهارات مدیرانش در یک سال گذشته، ۷۱ هزار گیم استریمر داشته که برای نزدیک به ۲.۴ میلیون مخاطب تعاملی این و بیننده، محتوای آنلاین گیم تولید کردهاند.
مالک آپارات همچنین به کاربران وعده داده است که محتویات این سرویس را در کانالهای کاربران حفظ خواهند کرد و تمامی پرداختهای بابت اشتراک و روبی، تا آخر شهریور ماه به طور دقیق بازپرداخت خواهد شد.
او با بیان اینکه از کار کردن دست برنمیداریم اما زمین بازیمان را عوض میکنیم، اعلام کرده است که سرویس آپارات گیم تا انتهای سال میلادی جاری یک ماژول از یک پورتال گیم عربی خواهد شد.
شکوری مقدم گفته است: صداوسیما مطابق با تفاهمات مبهمی با وزارت ارشاد به ظاهر تنظیمگر مبهم این حوزه هستند که به اندازه کافی در سازمانهای خودشان مسئله دارند. پرداختن به این پدیدههای جدید، نیاز به افراد آگاهتری دارد که ممکن است در بنیاد ملی بازیهای رایانهای یا شورای عالی فضای مجازی باشند.
او در پایان اظهار کرد: ما از مهاجرت کاربران و نخبگان به مهاجرت سرویسها و شرکتها رسیدهایم و این جای تاسف دارد.
انتهای پیام/