مصرف قارچ سمی در ترکیه، ۵ نفر را به کشتن داد

طی یک ماه گذشته، پنج نفر در سراسر ترکیه بر اثر مسمومیت ناشی از مصـرف قـارچ، جـان خـود را از دست دادند. کارشناسان نسبت به جمع آوری خودسرانه قارچ از طبیعت هشدار دادند.

مصرف قارچ سمی در ترکیه، ۵ نفر را به کشتن داد

به گزارش مملکت آنلاین، روزنامه حریت نوشت: پاکی رمزی سولیمز رئیس اتاق مهندسان کشاورزی ترکیه دراین باره گفت: «حدود ۵ هزار نوع قارچ وجود دارد که فقط ۲۰۰ تای آن قابل خوردن بوده و ۱۰۰ نوع آن بسیار سمی است. مردم قارچ‌هایی را جمع آوری و استفاده می کنند که اطلاعی از نوع آن ندارند.

در یک ماه گذشته، یک زوج بالای ۶۰ سال در استان شمالی دورهه پس از خوردن قارچ‌هایی که از جنگل جمع آوری کرده بودند جان خود را از دست دادند. عروس این خانواده نیز به دلیل مسمومیت شدید در بیمارستان استله، همچنین یک مرد در استان زونگولداک، یک زن در استان اردو و یک مرد ۶۰ ساله نیز در استانبول بر اثر مصرف فارع سمی جان باخته‌اند. ۵۲ نفر نیز طی یک ماه گذشته، به دلیل همیـن مسمومیت در بیمارستان بستری شده‌اند.

آیسان پکشن کارشناس دانشگاه ۱۹ ماییس توضیح می دهد: قارچ‌های وحشی فقط باید توسط متخصصان جمع آوری شود، دو ساعت پس از خوردن چنین قارچهایی مانند قارچ آمانیتافاویـدس (معروف به کلاه مرگ)، افت فشار خون، تاری دید، تهوع، استفراغ و خواب آلودگی شروع می شـود. چهار روز پس از مصرف نیز معمـولا نارسایی کبدی و کلیوی خودش را نشان میدهد».

انتهای پیام/

ارسال نظر