هیتلر ۱۰ سال زیر نظر متخصص گوش، حلق و بینی تحت درمان بوده است
برطبق نامههای پزشک هیتلر؛ رهبر آلمان نازی نگران صدای خود بوده است .
به گزارش مملکت آنلاین، نامههای پزشک معالج هیتلر، دیکتاتور آلمانی نشان میدهد او تا چه اندازه نگران سلامتی و همچنین وضعیت صدای خود بوده است.
روزنامه سوئیسی سونتاگ گزارش داده نوادگان سوئیسی یکی از پزشکان آدولف هیتلر، جزئیات نامههایی را منتشر کردهاند که نشان میدهد رهبر آلمان نازی به مدت ۱۰ سال از سال ۱۹۳۵ زیر نظر یک متخصص گوش و حلق و بینی آلمانی تحت درمان قرار داشته است.
نامههای دکتر کارل اتو فون ایکن به پسر عمویش توسط رابرت دوپگن، نبیره فون ایکن پیدا شده است. رابرت این نامهها را هنگام تحقیق در آرشیو خانوادگی پیدا کرده است.
روزنامه سوئیسی گزارش داده که ریچارد جی ایوانز، مورخ بریتانایی، متخصص تاریخ آلمان صحت این نامهها را که هنوز به صورت عمومی منتشر نشدهاند، تایید کردهاست. این روزنامه میگوید نامهها نشان میدهد هیتلر به صورت جدی نگران بوده که بیمار شود و صدای او دچار مشکل شود.
بر اساس نامهها هیتلر پس از اولین مشاوره با پزشک در ماه مه ۱۹۳۵ به کارل اتو فون ایکن میگوید: «اگر چیز بدی وجود دارد من کاملا باید از آن مطلع شوم.»
این روزنامه همچنین میگوید این نامهها نشاندهنده اهمیتی است که هیتلر برای صدای خود قائل بوده و از آن در سخنرانیها برای جلب حمایت مردمی از حکومت خود استفاده میکرده است. بسیاری از مورخان قدرت بیان هیتلر برای جلب افکار عمومی و مردم آلمان را در به قدرت رسیدن او بسیار موثر و کلیدی میدانند.
در یکی از نامهها آمده است که عمل برداشتن پولیپ هیتلر به بعد از انجام یک سخنرانی رهبر آلمان نازی به تعویق افتاده است چرا که فون ایکن به هیتلر گفته بوده پس از عمل باید کمی آرامتر صحبت کند.
این روزنامه میگوید فون ایکن در نامههای خود هرگز به این نکته اشاره نکرده که مردی را درمان کرده که اقداماتش منجر به کشته شدن میلیونها نفر در طول جنگ جهانی دوم شده است.
این روزنامه همچنین نوشته است وقتی بازجوهای روسی پس از جنگ از او پرسیدند که چرا هیتلر را نکشتهای، فون ایکن پاسخ داده است: «من پزشک او بودم، نه قاتل او».
آدولف هیتلر در سال ۱۹۴۵ و کمی پیش از پایان جنگ و در حالی که متوجه شد آلمان در شکست است در پناهگاهی در برلین خودکشی کرد و به زندگی خود پایان داد. دکتر فون ایکن هم در سال ۱۹۶۰ فوت کرد.
انتهای پیام/