مکدونالد، سیبزمینی سرخ کردههایش را تغییر میدهد / دلیل: جنگ روسیه و اوکراین
پیامد جنگ روسیه و اوکراین باعث شد، مکدونالد نحوه سرخ کردن سیبزمینی را تغییر دهد.
به گزارش مملکت آنلاین، پیامدهای حمله روسیه به اوکراین زوایایی دارد که شهروندان عادی پیش از این فکرش را نمیکردند. یک نمونه آن کمبود روغن آفتابگردان و یافتن جایگزین برای آن است.
از آنجا که اوکراین مهمترین تامینکننده روغن آفتابگردان در جهان بهشمار میرود، اکنون این روغن که بیش ازهر چیز برای پختوپز استفاده میشود، کمیاب شده و در برخی سوپرمارکتهای زنجیرهای أصلا پیدا نمیشود.
به همین دلیل شرکت مک دونالد به متصدیان شعبههای خود در آلمان توصیه کرده است، از روغنهای جایگزین استفاده کنند. سخنگوی مک دونالد در آلمان با اعلام این خبر گفت:«ما از مخلوط روغنهای گیاهی برای سرخکردن سیبزمینیاستفاده میکنیم، از جمله روغن آفتابگردان و روغن کلزا. روغن آفتابگردان فقط قسمت کوچکی از آن را تشکیل میدهد.»
او افزود که مک دونالد به طور موقت و به مرور میزان روغن آفتابگردان را کاهش میدهد و تاکید کرد که کیفیت سیبزمینی سرخشده این فست فود تغییر نخواهد کرد.
سخنگوی انجمن صنایع فرآوری دانههای روغنی (Ovid) در برلین میگوید: «روغن کلزا جایگزین مناسبی است و برخلاف روغن آفتابگردان خطر کمبود آن وجود ندارد.»
انتهای پیام/