جایزه یک میلیون دلاری برای واکسن زدن تاثیری نداشت
جایزه تشویقی ۱ میلیون دلاری در آمریکا تنها ۱ درصد آمار واکسیناسیون را بهبود داد .
به گزارش مملکت آنلاین، مقامات ایالت کارولینای شمالی در آمریکا میگویند از زمان تعیین جایزه بختآزمایی یک میلیون دلاری به منظور تشویق افراد به زدن واکسن کووید-۱۹، میزان واکسیناسیون در این ایالت تنها ۱ درصد افزایش یافته است.
پیشتر مسئولین ایالتی برای ترغیب شهروندان به انجام واکسیناسیون یک قرعهکشی یک میلیون دلاری را اعلام کرده بودند با این حال روی کوپر، فرماندار کارولینای شمالی، گفته است که این طرح که از روز ۱۰ ژوئن آغاز شده هنوز باعث نشده است تا واکسیناسیون به میزان قابل توجهی در این ایالت زیاد شود.
بنابر آمارها تعداد بزرگسالان واکسینه شده در طول ۱۰ روز از آغاز طرح، از ۵۴ درصد به ۵۵ درصد رسیده است.
کارولینای شمالی در میان ایالتهایی در آمریکاست که برای ترغیب شهروندانی که مایل به دریافت دوز واکسن کووید-۱۹ نیستند، مشوقهایی را طراحی و ارائه کردهاند. مقامات بهداشتی آمریکا هشدار دادهاند که برای بازگشت وضعیت به شرایط عادی باید میزان واکسیناسیون را به حدی در سطح کشور تقویت کرد که به مصونیت جمعی رسید.
ایده ارائه مشوق مالی در شماری از ایالتهای آمریکا موفقیت آمیز بوده است. برای مثال واکسیناسیون در ایالت اوهایو پس از ارائه جایزه به میزان ۳۳ درصد افزایش یافت. کالیفرنیا نیز یک مسابقه بختآزمایی ۱۱۶.۵ میلیون دلاری را برای این امر اختصاص داده است. ایالت کلرادو نیز وعده یک جایزه بختآزمایی یک میلیون دلاری را به واکسنزنندگان داده است.
پیشتر مایک دیواین، فرماندار جمهوریخواه ایالت اوهایو، درباره طرح مشوق یک میلیون دلاری گفته بود: «میدانم که برخی ممکن است بگویند دیواین، تو دیوانهای، ایده قرعهکشی یک میلیون دلاری هدر دادن پول است. اما چیزی که بیشتر از همه هدر میرود جان انسانهایی است که از کووید-۱۹ میمیرند در حالیکه واکسن به راحتی در دسترس است.»
مطابق آخرین آمارها تقریبا ۳۹ درصد جمعیت کارولینای شمالی با دریافت دو دوز واکسن علیه ویروس کرونا واکسینه شدهاند که در مقایسه با ایالتهای دیگر رقمی کمتر را نشان میدهد. در سطح ملی میزان واکسیناسیون دو دوز در ایالات متحده آمریکا حدود ۴۵ درصد است.
جو بایدن اعلام کرده که هدفش این است که ۷۰ درصد آمریکاییها تا ۴ ژوئیه که روز استقلال در این کشور است دستکم یک دوز از واکسن کرونای خود را تزریق کنند. طبق آخرین تخمینها و بررسیهای مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها رقم کنونی به حدود ۶۵ درصد رسیده است.
انتهای پیام/