نگاهی به اخبار روزنامه های جهان
عطر خوش رهایی از کرونا در برخی کشورها به مشام می رسد
با آغاز شروع واکسیناسیون عمومی در بسیاری از کشورهای دنیا و با توجه به سیر نزولی ابتلا به ویروس کرونا، برخی از کشورها همانند فرانسه از حالت قرنطینه خارج شدهاند و جشن آزادی میگیرند.
آلبرت کوچویی ـ گوینده پیشکسوت رادیو ـ که هر روز با مرور تیترها و سرفصلهای رسانههای جهان، مهمترین اخبار دنیا را روایت میکند، مطلب بالا را عنوان کرده است.
به گزارش مملکت آنلاین، برخی اخبار امروز (۲ خردادماه) روزنامههای جهان به شرح زیر است:
_ فلسطینیها به خانههایشان در غزه بازگشتند. سازمان ملل خواستار گفتمان است. جهان، آتشبس را خوشامد گفت، اما حماس و بنیامین ناتانیاهو، همچنان دشمن هستند. اسرائیل و فلسطینیان هم اکنون در آتشبس هستند، اما این جنگِ آخر نخواهد بود. در ۱۳ سال گذشته، این چهارمین جنگ در غزه است. تحلیلگران سیاسی میگویند: اکنون حماس، در جامعه فلسطینیان جایگاهی به عنوان مدافع قدس، یافته است.
_ روزنامه فرانسوی «لوفیگارو» نوشته است: غزه، به سبب بمباران جنگ ۱۱ روزه، چهرهای دگرگون یافته دارد. نوار غزه، اکنون با ویرانی غریبی رو در رو است. بمبهای رژیم اشغالگر، غزه را به هم ریخته است. «شانزه لیزه» غزه، منطقه «ریمال» اکنون برجهایش را ویران میبیند؛ اینجا، فخر غزه بود.
_ «لوفیگارو» در گزارش دیگری با عنوان «کشف دوباره افراد عطر خوش آزادی در فرانسه»، نوشته است: رستورانها و موزهها در نخستین مرحله بازگشت به زندگی عادی در فرانسه، باز شدند. انتظاری دیرپا از آغاز قرنطینه و محدودیتها در فرانسه، سرانجام پایان گرفت. فرانسویها، تشنه گردهم آمدن دوباره و جشن گرفتن هستند. همه از بالکنها و از خانهها بیرون آمدهاند. فرانسه به جای گشت و گذار در اینترنت، به گشت در مغازهها و موزهها رو آورده است. اگرچه آسمان هنوز ابری است و ابر کرونا، بر سر فرانسه است. البته اگر بشود؛ با این همه فرانسه به زیر باران خواهد رفت.
* از حاشیه خبرها:
پزشک و زیستشناسی شناخته شده که مشهور است به پدر ژنوم یا ژن انسانی میگوید، ما امروز درباره ژن انسان کمتر از پنج درصد از آن شناخت داریم. امید است با آگاهی بیشتر از بیماریهای ژنتیکی، تا یک دهه دیگر، فصلی تازه در دنیای پزشکی گشوده شود. در این راه، گروهی از دانشمندان در میمونها به ژنی دست یافتهاند که با اصلاح یا ترمیم آن، میتوان برای همیشه حیوان را از وجود کلسترول «بد» در بدن نجات داد. در میان دانشمندان این گروه، آخرین برندگان نوبل شیمی به سبب اصلاح ژن انسانی، حضور دارند.
انتهای پیام/