رژیم صهیونیستی اجازه راهپیمایی یهودیان و عبور از محله الشیخ جراح را داد
رژیم صهیونیستی امروز، دوشنبه جازه برگزاری راهپیمایی یهودیان که سالانه سازماندهی و برگزار میکنند را داد اما مسیر این راهپیمایی که از محله الشیخ جراح و شهرک قدیمی در قدس شرقی عبور خواهد کردرا تغییر نداد.
به گزارش مملکت آنلاین، این راهپیمایی ساعاتی پس از یورش پلیس رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی و درگیریها با نمازگزاران که صدها زخمی برجای گذاشت، انجام میگیرد. این در حالی است که درگیریهایی تقریبا روزانه از دو هفته پیش در محله الشیخ جراح جریان داشتهاند.
"راهپیمایی پرچمها" که یهودیان پرچمهای اسرائیل را به مناسبت "روز قدس یهودی" حمل خواهند کرد، برابر با امروز است که سالروز تسلط رژیم غاصب اسرائیل بر قدس شرقی در جنگ ژوئیه ۱۹۶۷ محسوب میشود.
یهودیان اسرائیل در این تظاهرات در مناطق عربی و اسلامی قدس شرقی پرسه میزنند که نگرانی از وقوع درگیری بیشتر و موج تازه خشونتها را طی امروز برانگیخته است.
خبرنگار المیادین نیز گزارش داد، نیروهای اشغالگر به جوانان نمازگزار در باب العامود حمله کردند. آنها سعی داشتند این جوانان را از آنجا بیرون کنند.
در این راستا نیروهای اشغالگر امروز به شهروندان و اهالی منازلی که تهدید به تخلیه شدهاند و نیز دیگر فلسطینیهای حاضر در محله الشیخ جراح حمله کردند. این بعد از حضور اعضای کنست و شهرکنشینها در این محله بود.
شاهدان عینی گفتند، نیروهای اشغالگر و عناصر پلیس این رژیم حضور و یورش اعضای تندروی کنست به محله الشیخ جراح را امن کرده و شهروندان فلسطینی را که قصد داشتند مانع یورش آنها به این محله شوند، کتک زدند.
ابوهشام یکی از صاحبان این منازل که با تهدید تخلیه روبهرو هستند، گفت: نیروهای پلیس اسرائیل زمانی که جلوی خانهام ایستاده بودم به من حمله کردند، من تلاش کردم مانع یورش شهرکنشینان به منزلم شوم اما آنها از ناحیه صورت مرا زخمی کردند.
همچنین ام سمیر عبداللطیف صاحب یک منزل دیگر که آن هم باید تخلیه کند، تصریح کرد: اشغالگران هرگز موفق به تخلیه شهروندان از منازلشان نخواهند شد آنها میخواهند به زور ما را بیرون کنند اما ما خانههایمان را ترک نخواهیم کرد.
محله الشیخ جراح شاهد درگیریهایی بین پلیس رژیم صهیونیستی و ساکنان محله الشیخ جراح و افرادی بوده که با آنها اعلام همبستگی کردهاند. فلسطینیها در این محله به حکمهای دادگاههای رژیم صهیونیستی که بر تخلیه منازلشان به نفع جمعیتهای شهرکسازی تاکید دارند؛ منازلی که در سال ۱۹۵۶ ساخته شدهاند.
انتهای پیام/