واکسیناسیون آزمایشی کودکان علیه کرونا آغاز شد
تزریق آزمایشی واکسن کرونا به کودکان آغاز شد .
به گزارش مملکت آنلاین، محققان تزریق آزمایشی واکسن کرونا به کودکان و نوجوانان را برای کسب اطمینان از ایمنی و کارآیی این واکسن برای همه گروههای سنی آغاز کردند.
شرکتهای فایزر و مدرنا در تلاش هستند تا هر چه سریعتر نتایج اثر دو دوز واکسن بر جمعیت دوازده سال به بالا را منتشر کنند. در حال حاضر استفاده از واکسن کرونای فایزر برای سنین شانزده سال به بالا و واکسن کرونای مدرنا برای افراد هجده سال به بالا مجاز اعلام شده است.
تلاش برای واکسیناسیون نوزادان شش ماهه
پژوهشگران احتمال میدهند که خردسالان به دوزهای متفاوتی نسبت به نوجوانان و بزرگسالان نیاز داشته باشند. از همین رو شرکتهای فایزر و مدرنا میخواهند با به دست آوردن دوز مناسب برای هر گروه سنی، واکسیناسیون نوزادان را نیز در شش ماهگی انجام دهند.
در مرحله اول مطالعات شرکت فایزر، تعداد محدودی از کودکان دوزهای مختلفی از واکسن را دریافت کردند تا پژوهشگران در مرحله بعدی بتوانند بهترین دوز را برای آزمایش هزاران کودک بیابند.
به گفته محقق ارشد شرکت فایزر که روی تولید واکسن کرونا برای کودکان تمرکز دارد، دریافت این دادهها برای همه واکسنهایی که تولید میشوند، بسیار مهم است زیرا کشورها برای دستیابی به مصونیت جمعی باید کودکان را نیز واکسینه کنند.
با تصمیم شرکتهای سازنده واکسن کرونا برای ساخت واکسنی که بتواند به کودکان نیز تزریق شود، شرکت آسترازنکا در بریتانیا بررسی اثر واکسن خود را روی افراد شش تا هفده سال آغاز کرده و شرکت جانسون اند جانسون هم در حال برنامهریزی برای انجام چنین مطالعاتی است.
شرکت سازنده واکسن سینوفارم (چین) نیز از ارسال دادههای اولیه این شرکت به نهادهای نظارتی چین خبر داده که نشان میدهد «استفاده از این واکسن برای کودکان سه ساله و بزرگتر بی خطر است.»
بیشتر واکسنهای کرونا که در سراسر جهان استفاده میشوند، ابتدا روی دهها هزار بزرگسال آزمایش شدهاند. بنابراین سازندگان واکسنهای کرونا معتقدند که ضرورتی برای آزمایش روی کودکان با جامعه آماری گستره وجود ندارد، زیرا محققان اطلاعات ایمنی مربوط به مطالعات اولیه واکسیناسیون و همچنین واکسینه شدن میلیونها بزرگسال را در اختیار دارند.
با این حال اگر چه میزان ابتلا به کرونا در کودکان بسیار کم گزارش شده است، محققان بیشتر در حال بررسی این موضوع هستند که آیا واکسنها سیستم ایمنی بدن نوجوانان را مانند سیستم بزرگسالان احیا و به همان شکل از آنها محافظت میکنند یا خیر؟
اثبات این نکته مهم است، زیرا در حالی که احتمال ابتلای شدید کودکان به این بیماری بسیار کمتر از بزرگسالان گزارش شده، اما بر اساس آمار آکادمی طب اطفال آمریکا حداقل ۲۶۸ کودک در اثر ابتلا به بیماری کرونا در این کشور فوت کرده و بیش از ۱۳هزار و ۵۰۰ بیمار نیز در بیمارستانها بستری شدهاند.
این آمار بیشتر از میانگین تعداد فوتیها بر اثر آنفولانزا در یک سال است. همچنین تعداد کمی از آنها به یک بیماری التهابی جدی مرتبط با ویروس کرونا مبتلا شدهاند.
جدا از خطرات سلامتی آنها، هنوز سوالاتی در مورد چگونگی انتقال ویروس توسط کودکان وجود دارد؛ نکتهای که تلاشها برای بازگشایی یا ادامه کار مدارس را پیچیده کرده است.
اوایل ماه مارس، آنتونی فاوچی مدیر موسسه آلرژی و بیماریهای عفونی آمریکا از شروع واکسیناسیون دانشآموزان دبیرستانی در پاییز خبر داد. او همچنین احتمال داد که دانشآموزان دوره ابتدایی برای انجام واکسیناسیون تا اوایل سال ۲۰۲۲ واجد شرایط نباشند.
محققان برای رسیدن به واکسن معتبر و دوز مناسب، باید موافقت والدین را برای تزریق آزمایشی واکسن کرونا به فرزندانشان کسب کنند؛ چرا که ممکن است تعداد دوز تزریق شده به کودکان موثر نباشد یا عوارض جانبی داشته باشد.
انتهای پیام/