کاهش ۲۰ درصدی تولید موادغذایی در ترکیه بدلیل زلزله
زلزله ترکیه باعث کاهش بیش از ۲۰ درصد تولید غذا شده است.
به گزارش مملکت آنلاین، سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) طی بیانیه ای اعلام کرد زلزله های ۶ فوریه سال جاری در ترکیه, تولید غذا در این کشور به بیش از ۲۰ درصد کاهش یافته است.
در بیانیه فوق با اشاره به خسارات ناشی از زلزله آمده است: زلزله ۱۱ استان کشاورزی ترکیه را تحت تاثیر شدید و ۱۵.۷ میلیون نفرو بیش ۲۰ درصد از تولید مواد غذایی این کشور را تحت تاثیر قرار داد.
۱۸ مارس در گزارش ریاست راهبردی و بودجه کشور مجموع خسارت های وارد شده به بخش کشاورزی بر اساس اولین تشخیص ها ۲۴.۲ میلیارد لیر بوده است. طبق این برآورد بیشترین خسارت زلزله به تاسیسات آبیاری در بخش کشاورزی ترکیه بوده است.
انتهای پیام/