آغاز حرکت اروپا به سمت اینترنت 6G
اروپا، تحقیقات نسل ششم (6G) را آغاز می کند.
به گزارش مملکت آنلاین، کمیسیون اروپا اعلام کرده است که رقم ۹۰۰ میلیون یورو را برای گسترش نسل پنجم شبکه تلفن همراه (5G) و تحقیقات نسل ششم (6G) در برنامه «افق اروپا» اختصاص خواهد داد. این اقدام بهعنوان بخشی از راهبرد تحقیقی و توسعهای در فناوریهای جدید در بودجه بلند مدت اتحادیه اروپا که سالهای ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۷ را شامل میشود، معرفی شده است.
این طرح پیشنهادی دو هفته پیش در کمیسیون اروپا به تصویب رسید و طبق برنامهریزیهای انجام شده، پاییز امسال در شورای اروپا بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا به بحث گذاشته میشود.
طبق اطلاعات ارائه شده نسل ششم شبکه تلفن همراه میتواند ۵۰ برابر سریعتر از فنآوریهای نسل پنجم باشد. سامسونگ از تابستان سال گذشته تحقیق و توسعه روی نسل ششم شبکه تلفن همراه را آغاز کرده است.
پیتر استاکمان، معاون بخش «شبکههای آینده» در کمیسیون اروپا، سیاستهای این نهاد اروپایی درباره سیستمهای ارتباطی پنججی (5G) و برنامههای تحقیقاتی و نوآورانه مرتبط را مدیریت میکند.
وی در مطلبی که سایت کمیسیون اروپا منتشر کرده است توضیحاتی را درباره تحقیقات در حوزه نسل ششم (6G) شبکه تلفن همراه ارائه کرده است. خلاصه از نوشته او پیش روی شماست:
بحران کووید-۱۹ اهمیت زیرساختهای ارتباطی انعطافپذیر و پر سرعت را نشان داده است. با کشف مزایای آن، اعتماد و پذیرش جامعه در زیرساختهای اتصالی افزایش یافته است. در همین حال دنیای تجارت، اهمیت حیاتی شبکهها و فنآوریهای پرسرعت را در حفظ عملیات و فرآیندهها درک کرده است. اکنون شاهد هستیم که توانایی شبکههای نسل پنجم باید زمینه را برای یک بازیابی دیجیتال و سبز در کوتاه مدت تا میان مدت فراهم کند و نیاز به ایجاد ظرفیتها در حوزه فنآوری برای نسل بعدی -نسل ششم- در بلند مدت ایجاد شود.
از نسل پنجم به نسل ششم
فنآوری و استانداردهای نسل پنجم با استقرار بیشتر آن در چند سال آینده توسعه مییابد. اپراتورها در ۲۳ کشور عضو اتحادیه اروپا شبکههای نسل پنجم تجاری را در شهرهای بزرگ راهاندازی کردهاند. انتظار میرود فنآوری نسل پنجم به سمت شبکههای هستهای مستقل جدید نسل پنجم حرکت کند.
این برنامهها نخستین گام به سمت دیجیتالی کردن و سبزتر کردن کل اقتصاد اروپا است. زیرساختهای پیشرفته نسل پنجم نیز یک نقطه شروع مهم برای فنآوریهای نسل ششم در اروپا است. پتانسیل رشد در فعالیتهای اقتصادی فعال شده از سوی نسل پنجم و ششم تا سال ۲۰۳۰ حدود ۳ تریلیون یورو تخمین زده میشود.
انتهای پیام/