میزان دارو و تجهیزات ارسالی هلال احمر به اربعین ۵ برابر شده است
رئیس جمعیت هلال احمر گفت:میزان دارو و تجهیزات هلال احمر در عراق ۵ برابر سال ۹۸ است.
به گزارش مملکت آنلاین، پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اقدامات جمعیت برای خدمترسانی درمانی به زائران گفت: مسئولیت سلامت و امداد و نجات در کشور عراق برعهده هلال احمر است و بیمارستان امام علی در شهر نجف با ۱۳۰ تخت فعالیت میکند همچنین در بیمارستان شهید حکیم نیز مستقر هستیم و بیمارستان سیاری در نجف ایجاد شده است.
وی ادامه داد: پوشش درمانی خوبی در شهر نجف ایجاد شده است و پلی کلینیک و درمانگاههای سیار نیز در نجف برپا شده اند و خدمات فیزیوتراپی، ماساژ و دندانپزشکی را ارائه میدهند.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به خدمات درمانی در مسیر اظهار کرد: در مسیر نجف تا کربلا در گذشت چهار پایگاه سلامت وجود داشت و امسال سعی کردیم به ازای هر صد ستون یک مرکز سلامت و امداد و نجات ایجاد شود دو بیمارستان مفصل در مسیر وجود دارد و نصف یک بیمارستان ثابت را از عراقیها تحویل گرفتیم و در این مراکز به بیماران مبتلا به کووید سایر بیماریها و گرما زدگان خدمات درمانی ارائه میشود.
کولیوند گفت: آمبولانس و اتوبوس آمبولانس و تعدادی خودروی نجات به عراق اعزام شدهاند میزان دارو و تجهیزات هلال احمر ۵ برابر سال ۹۸ است.
وی ادامه داد: قسمتی از بیمارستان الحسین و شهید ابومهدی مهندس را در عراق تحویل گرفتهایم و بیمارستان سیاری را با ستاد کل نیروهای مسلح و سپاه تأسیس کردهایم و پایگاههای سیار به تعداد کافی در جایی شهر کربلا وجود دارند؛ همچنین در کاظمین سامرا و امامزاده سیدمحمد نیز این خدمات درمانی ارائه میشوند دو فروند هواپیما را تبدیل به بیمارستان هوایی کرده ایم تا اگر زمانی نیاز باشد حجم انبوهی از بیماران را منتقل کنیم.
رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه اتوبوس آمبولانسهای ما قابلیت این را دارند که خاصیت یک درمانگاه ثابت و سیار را داشته باشند گفت: همچنین در بیمارستانهای عراق متخصصانی که نیاز داشتند را معرفی کردیم و متخصصان قلب، ارتوپد، جراح عمومی، گوش و حلق و بینی، طب اورژانس، متخصص بیهوشی و متخصص زنان اعزام شدند و تلاش ما این است که آلام مردم را کمتر کنیم.
انتهای پیام/