خانههای «خلاق» در سه استان کشور راهاندازی خواهد شد
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علمی کاربردی کشور گفت: خانههای «خلاق» در سه استان کشور راهاندازی خواهد شد.
به گزارش مملکت آنلاین، علی صدر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در مراکز علمی کاربردی لرستان ۷۰۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف کاردانی و کارشناسی ناپیوسته در چهار حوزه مدیریت و خدمات، فرهنگ و هنر، صنعت و کشاورزی مشغول به تحصیل هستند.
وی گفت: در بخشهای کشاورزی و خدمات گردشگری برنامههایی در دست است و بنا داریم این رشتهها را در لرستان توسعه دهیم که البته این موضوع با نگاه فعلی و آینده پژوهشی از جمله رشتههای همچون «آی تی» و فناوری اطلاعات در دستور کار قرار گرفته است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علمی کاربردی کشور افزود: مجوز ۱۲۵ رشته به مراکز مختلف استان که قابلیت اجرا و مدرس مورد نیاز را داشتند داده شده تا از مهر ماه در دو مقطع کاردانی و کارشناسی مهارت آموزی و ادامه تحصیل انجام شود.
صدر بیان کرد: سه درصد از فارغ التحصیلان و دانشجویان کشور مربوط به لرستان هستند و هماکنون ۲۲۰ هزار دانشجو در مقاطع مختلف مراکز دانشگاه علمی کاربردی در کشور و در ۵۷۱ مرکز مشغول به تحصیل هستند.
وی با تاکید بر اینکه به طور متوسط در چهار حوزه مدیریت و خدمات، فرهنگ و هنر، صنعت و کشاورزی ۷۵ تا ۸۰ درصد از دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی به اشتغال و بازار کار میرسند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علمی کاربردی کشور در پاسخ به سوال در خصوص راهاندازی خانههای خلاق در کشور بیان کرد: دانشگاه علمی کاربردی کشور توافق خیلی خوبی با معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور داشته است و این موافقت شده که سه مورد از ۱۰ توافق اولیه به مرحله اجرا برسند و هفت توافق دیگر در نوبت انجام هستند.
صدر با بیان اینکه در استانهای خوزستان، کردستان و خراسان شمالی خانههای «خلاق» راه اندازی خواهد شد، بیان کرد: براساس این توافق اولیه با همکاری دانشگاه جامع قرار است کارهای سیدمانی آنها انجام شود.
وی هدف از ایجاد خانههای خلاق را پرورش ایدههای خلاقانه دانست و بیان کرد: با وجود منتورها در این محیطها محصولات دانشبنیان ایجاد خواهد شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علمی کاربردی کشور ادامه داد: فرهنگ مهارت آموزی را نهادینه کنیم و دولت را تصدیگری ایجاد مهارت و بکارگیری مهارت خلاص کنیم و نقش پشتیبانی داشته باشد.
صدر گفت: میخواهیم مشاغلی که مورد نیاز جامعه است شناسایی و آموزشهای لازم برای کسب مهارت در این مشاغل ارائه شود.
وی با بیان اینکه مهارتآموزی قطعا اشتغال پایدار ایجاد خواهد کرد، یادآور شد: صنایعی داریم که نیاز به نیروی ماهر دارد و دانشگاه جامع نیروی تکنسین و متخصص پرورش میدهد و یناز است که این صنایع از افراد متخصص استفاده کند.
انتهای پیام/